Βαθμολογία

Δυνατές προσθήκες η Λαμία

Σημαντική ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα για τη Λαμία, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον Λουίτζι Τσέναμο, έναν παίκτη με πολλές παραστάσεις από τη Σούπερ Λίγκα.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης και του Ατρομήτου ήταν γνωστό από την Τρίτη (16/8) πως τα έχει βρει με τους Φθιώτες και τα τυπικά ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη (17/8), όπως επιβεβαίωσε η ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο τερματοφύλακα Λουίτζι Τσενάμο. Είναι γεννημένος στις 07/02/1980 και πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Α.Ο Skoda Ξάνθης (Superleague). Τον καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ προχώρησε σε άλλες δύο μεταγραφές. Η πρώτη είναι του Ευάγγελου Πατσαρούχα: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό Λαμιώτη ποδοσφαιριστή Ευάγγελο Πατσαρούχα γεννηθείς στις 13/04/1998. Η ομάδας μας τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή συνέχεια με επιτυχίες για την ομάδα μας».

Η άλλη είναι του επίσης νεαρού Λαμιώτη Νικόλα Μανιά: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό Λαμιώτη ποδοσφαιριστή Νικόλαο Μανιά γεννηθείς στις 11/08/1999. Η ομάδας μας τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή συνέχεια με επιτυχίες για την ομάδα μας».

Κλείδωσε του Ντουρμισάι στη Λαμία

Και τυπικά παίκτης της Λαμίας είναι ο Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος είχε γίνει από την Τρίτη (16/8) γνωστό πως τα βρήκε με τους Φθιώτες προφορικά και απέμεναν τα τυπικά για να πέσουν οι υπογραφές.

Αυτό έγινε μία μέρα αργότερα και έτσι ο φορ του Πανιωνίου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Τεννέ σε ένα πρωτάθλημα που ξέρει καλά από το πέρασμά του από την Καλλιθέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αλβανό ποδοσφαιριστή Φιορίν Ντουρμισάι. Ο Φιορίν Ντουρμισάι γεννήθηκε στις 14/11/1996 και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανωνίου(Superleague). Τον Καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!».

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Πανιώνιο τις τελευταίες μέρες είχαν αποφασίσει να παραχωρήσουν εκ νέου δανεικό τον 20χρονο επιθετικό, αφού με την επικείμενη άφιξη του Νταβίντ Ενγκόγκ δεν θα υπήρχε χώρος για τον ίδιο.