Βαθμολογία

Αισιόδοξοι οι παίκτες του Αετού Μακρυχωρίου

Στο athleticlarissa.gr μίλησαν τρεις ποδοσφαιριστές του Αετού Μακρυχωρίου αλλά και ο υπεύθυνος αποδυτήριων και καθαριότητας. Όλοι τους αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά.

Στάθης Χρηστιανίδης: «Υπάρχει πολύ ταλέντο»

«Η διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες, αλλά και οι φίλοι μου με έκαναν να έρθω μετά από δύο χρόνια ξανά στην ομάδα. Εδώ συνάντησα πολλά γνωστά πρόσωπα, έχω να πω πως γίνεται πολύ καλή δουλειά και δυνατή προετοιμασία που ελπίζουμε να μας βγει στο πρωτάθλημα. Κυρίως έχει νέους παίκτες αλλά και έμπειρους, υπάρχει πολύ ταλέντο, όλο αυτό όμως πρέπει να δέσει για να μπορέσει η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα».

Βασίλης Φούντας: «Είχα πολλά χρόνια να νιώσω τόσο άνετα

«Το όλο κλίμα που υπάρχει εδώ στον Αετό, ο προπονητής και η διοίκηση με έφεραν στην ομάδα. Είχα πολλά χρόνια να νιώσω τόσο άνετα, εδώ πραγματικά υπάρχει υγεία σε όλους τους χώρους και αγωνιστικά και έξω – αγωνιστικά. Πιστεύω πως η ομάδα μας θα είναι ψηλά.  

Γιάννης Κουσιάς: «Να γίνω μεγάλος ποδοσφαιριστής»

«Ήρθα από τη Νίκη Μιχαήλ όπου ήμουνα 11 χρόνια. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ ωραίο, με βοηθούν πολύ τα παιδιά και ο προπονητής μου. Πιστεύω πως αν δουλέψω θα μπορέσω να παίξω βασικός στην ομάδα. Το όνειρό μου είναι να γίνω μεγάλος ποδοσφαιριστής και να μοιάσω στον αδερφό μου Νίκο Κουσιά που παίζει στην Κ20 της ΑΕΛ».

Γιώργος Σουπεκιώτης: «Θα πάμε καλύτερα από πέρυσι»

«Είμαι υπεύθυνος των αποδυτηρίων στο Μακρυχώρι και της καθαριότητας, έχω πολλά χρόνια στην ομάδα και από την μεριά μου βοηθώ όσο μπορώ. Οι δύο μεγάλες μου αγάπες είναι ο Αετός και η ΑΕΛ. Τα παιδιά που βλέπω στις προπονήσεις είναι πολύ καλά και ο προπονητής αλλά και η διοίκηση στο πλευρό της ομάδας. Πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα από πέρυσι».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ