Βαθμολογία

Νάρης: «Θέαμα και ποιότητα»

Ο τεχνικός του Αετού Μακρυχωρίου Βασίλης Νάρης μίλησε στο athleticlarissa.gr για τη νέα προσπάθεια και για τους στόχους της ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Να ευχηθώ και εγώ από την μεριά μου υγεία και χωρίς τραυματισμούς, έχω μια ομάδα που απαρτίζεται από νέους αλλά και έμπειρους παίκτες, πιστεύω πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλο το πρωτάθλημα.

Εμείς θέλουμε να συνδυάσουμε το θεαματικό και το ποιοτικό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να είμαστε μια αξιοπρόσεκτη ομάδα. Έχουμε στο πλευρό μας τη διοίκηση που μας στηρίζει, άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις. Όλα τα παιδιά έχουν όρεξη για δουλειά, δουλεύουμε σκληρά μέχρι τώρα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και εύχομαι έτσι να τερματίσουμε».

Πατσούδης: «Θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

Ο Βαγγέλης Πατσούδης είναι ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Νάρη στον Αετό Μακρυχωρίου. Από την πλευρά του τόνισε: «Έχω τελειώσει ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή με ειδικότητα στην προπονητική, είναι η πρώτη χρονιά που εξασκώ το επάγγελμά μου, έχω έρθει σε μια πολύ καλή ομάδα, βοηθάω κάνοντας το ζέσταμα, διατάσεις και αποθεραπεία, πιστεύω πως έχουμε πολύ καλούς παίκτες και η ομάδα μας θα παίξει καλό ποδόσφαιρο».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ