Βαθμολογία

Συγχαρητήρια ΠΣΑΤ στον Σπύρο Γιαννιώτη

Συγχαρητήρια επιστολή εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου με αφορμή το αργυρό μετάλλιο του Σπύρου Γιαννιώτη.

Ο ΠΣΑΤ στην ανακοίνωση του συγχαίρει τον Έλληνα αθλητή και εύχεται καθε επιτυχία στους υπόλοιπους Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) απευθύνει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Σπύρο Γιαννιώτη για την κατάκτηση του αργυρού  Ολυμπιακού μεταλλίου, στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας.

Το Ολυμπιακό μετάλλιο ήταν το μόνο που έλειπε από τη συλλογή του Σπύρου Γιαννιώτη στην πολύχρονη καριέρα του και η κατάκτησή του αποτελεί τη δικαίωση ενός πολύ μεγάλου αθλητή, ο οποίος μας έκανε όλους και πάλι υπερήφανους. Το Δ.Σ. του Συνδέσμου συγχαίρει επίσης τον προπονητή του, Νίκο Γέμελο, όσους συνέβαλλαν στην διάκριση αυτή και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, που συνεχίζει στην παράδοση των μεγάλων αθλητών και των μεγάλων επιτυχιών.

Σημειώνεται ότι ο Σπύρος Γιαννιώτης αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής για τα έτη 2011, 2012, 2013  και ο προπονητής του Νίκος Γέμελος κορυφαίος προπονητής το 2014, στη σχετική ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών – μελών του ΠΣΑΤ και τιμήθηκαν στην Γιορτή Κορυφαίων, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος. 

Ο ΠΣΑΤ εύχεται κάθε επιτυχία και στους υπόλοιπους Ελληνες αθλητές και αθλήτριες, που λαμβάνουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.