Βαθμολογία

Έξι ομάδες ερίζουν για μια θέση στην Α1

Έξι ομάδες ερίζουν για μια θέση στην Α1 μπάσκετ μετά την αποχώρηση της Κηφισιάς που υποβιβάστηκε στην Β' Εθνική λόγω οικονομικών προβλημάτων με την ΕΟΚ να ανακοινώνει τις ομάδες αυτές και να τις ενημερώνει σχετικώς. 

Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την θέση στην πρώτη κατηγορία είναι ο Ηρακλής, ο Πανιώνιος, ο Αρκαδικός, η Καβάλα, το Ηράκλειο και η Δόξα Λευκάδας με τις ομάδες αυτές να έχουν δικαίωμα να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι τις 26 Αυγούστου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης:

«Η επιτροπή ειδικής αδειοδότησης για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Τσαγκρώνη (πρόεδρος), Μιχάλη Μελή (αντιπρόεδρος), Δημήτρη Μπασούρη, Γιάννη Αλεξόπουλο και Γιάννη Ψαρράκη, συνεδρίασε σήμερα (17/8) και αποφάσισε την έναρξη της διαδικασίας για τα σωματεία και τις ΚΑΕ που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να καλύψουν την κενή θέση που υπάρχει στην Α1 μετά την αποχώρηση της ΑΕΝΚ.

Επιστολές στάλθηκαν στην Δόξα Λευκάδας, τον Ηρακλή, τον Πανιώνιο, το Ηράκλειο, τον Αρκαδικό και την Καβάλα, προκειμένου μέχρι τις 26/8 να προσκομίσουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που απαιτούνται για τη δυνατότητα σύστασης ΚΑΕ ή, σε περίπτωση που αυτή υπάρχει για την πλήρωση των κριτηρίων που προβλέπονται από τον σχετικό κανονισμό. Κατόπιν της προσκόμισης των απαιτούμενων στοιχείων, θα ακολουθηθούν οι επόμενες προβλεπόμενες ενέργειες.»