Βαθμολογία

Θέλει Παμπελοποννησιακό η Παναχαϊκή

Την επιστροφή της στο Παμπελοποννησιακό στάδιο θέλει η ομάδα της Παναχαϊκής και για τον λόγο αυτό βρίσκεται σε επαφή με τη Δημοτική Αρχή.

Το γηπεδικό αποτελεί εδώ και καιρό μείζον πρόβλημα για την ιστορική ομάδα της Πάτρας καθώς με την επιστροφή της ομάδας από τα Καλάβρυτα δεν θα υπάρχει μέρος ούτε για τις προπονήσεις.

Το θέμα έχει αναλάβει προσωπικά ο Κώστας Κατσουράνης που είχε επαφές μέσα στο Σαββατοκύριακο με την Δημοτική αρχή στην οποία μετέφερε το αίτημα για χρήση του Παμπελοποννησιακού, ενώ οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και παρότι δεν υπήρξε οριστικό αποτέλεσμα, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Στο όλο θέμα υπάρχει και εμπλοκή του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια καθώς υπάρχουν οφειλές 15.000 ευρώ ποσό που εξυπακούεται δεν θέλει να εξοφλήσει η Παναχαϊκή Συμμαχία.

Οι Πατρινοί επιστρέφουν το Σάββατο και θα μεταβούν απευθείας στην Βάρδα για το φιλικό με τον τοπικό ΠΑΟ, ενώ την Κυριακή θα υπάρχει ρεπό. Άρα αυτό σημαίνει ότι υπάρχει χρονικό περιθώριο μιας εβδομάδας ώστε να υπάρξει συμφωνία και να χρησιμοποιεί η Παναχαϊκή το Παμπελοποννησιακό.