Βαθμολογία

Champions League πράξη δεύτερη

Champions League πράξη δεύτερη σήμερα με τους πέντε εναπομείναντες πρώτους αγώνες των play-off της διοργάνωσης.

Μετά τις πέντε χθεσινές πρώτες αναμετρήσεις σειρά παίρνουν σήμερα οι επόμενες πέντε όπου υπάρχουν και εδώ αρκετά και ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Στο σπουδαιότερο σημερινό ματς η Πόρτο υποδέχεται την Ρόμα με τις δυο ομάδες που παραδοσιακά συμμετέχουν στους ομίλους της διοργάνωσης να μάχονται για ένα εισιτήριο καθώς φέτος μόνο η μια θα δώσει το παρών στην διοργάνωση, ενώ η ηττημένη θα αρκεστεί στους ομίλους του Europa League.

Ένα εξίσου σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται και στην Ισπανία με την Βιγιαρεάλ να υποδέχεται την Μονακό με το "κίτρινο υποβρύχιο" να ψάχνει να βρεθεί και πάλι σε όμιλο Champions League, ενώ η ομάδα από το Πριγκηπάτο θέλει την επιστροφή της σε όμιλο μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Η Σέλτικ υποδέχεται την Χάποελ Μπερ Σεβά που απέκλεισε τον Ολυμπιακό και δεν θέλει καν να σκέφτεται ενδεχόμενο αποκλεισμό από τους ομίλους, ενώ ακόμα μια έκπληξη ψάχνει η εκπληκτική Ντάνταλκ από την Ιρλανδία που υποδέχεται την Λέγκια Βαρσοβίας που μετά από χρόνια θέλει να επιστρέψει στους ομίλους. Τέλος η Λουντογκόρετς υποδέχεται την Βικτόρια Πλζέν.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

21:45

Πόρτο (Πορτογαλία) - Ρόμα (Ιταλία)

Βιγιαρεάλ (Ισπανία) - Μονακό (Γαλλία)

Ντάνταλκ (Ιρλανδία) - Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)

Λουντογκόρετς Ράζγκραντ (Βουλγαρία) - Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)

Σέλτικ (Σκοτία) - Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ)