Βαθμολογία

Προς αναβολή η πρεμιέρα της Super League

 

Προς αναβολή οδεύει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94.6 όπως μετέδωσε πριν λίγο ο αθηναϊκός σταθμός.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του αθηναϊκού μέσου ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Κοντονής έχει λάβει αυτή την απόφαση και αύριο Πέμπτη θα την ανακοινώσει και επίσημα στα ΜΜΕ.

Πάντως όπως δήλωσε στο AEL RADIO ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας ο μόνος που μπορεί να πάρει απόφαση ματαίωσης της πρεμιέρας είναι ο Ζακυνθινός υφυπουργός αλλά μόνο αν τίθεται θέμα ασφαλείας.

Ένα πολύ σοβαρό θέμα και είναι ανεπίτρεπτο να έχουμε φτάσει 2-3 μέρες πριν την έναρξη και να μην γνωρίζουμε τι θα συμβεί.

Αναλυτικά το σχετικό θέμα του ΣΠΟΡ FM 94.6:

Την απόφαση που μοιάζει αναπόφευκτη μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει λάβει ο Σταύρος Κοντονής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάββας Λιβάνιος, ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει καταλήξει πως είναι μονόδρομος η αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Μετά την αδιαλλαξία της ΕΠΟ στο θέμα της παρέμβασής της στα πειθαρχικά όργανα και σ’ εκείνο του καταρτισμού των πινάκων διαιτησίας (κι ενώ έχει ξεκαθαριστεί η πρόθεση Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να μην κατέβουν με αυτές τις συνθήκες) ο κ. Κοντονής θα σφραγίσει την αναβολή την Πέμπτη.

Τότε αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα η απόφαση, στην οποία θα επικαλείται λόγους ασφαλείας (βάσει του νέου νόμου). Οι πληροφορίες αναφέρουν, δε, ότι η αναβολή θα αφορά και τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει -αν έχει βρεθεί λύση ως τότε- μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες στις αρχές Σεπτέμβρη.