Βαθμολογία

Πώς να μετατρέψετε την κρεβατοκάμαρα σας σε παράδεισο

Ας αρχίσουμε με μία μεγάλη αλήθεια: Εάν δεν κοιμάσαι καλά, τίποτα δεν έχει σημασία σε αυτή τη ζωή. Για αυτό λοιπόν αξίζει να δώσουμε στην κρεβατοκάμαρα μας όλη μας την προσοχή και αγάπη. Να τι χρειάζεται να έχετε λοιπόν σε αυτό το αγαπημένο δωμάτιο του σπιτιού για να μετατραπεί στον δικό σας, προσωπικό, παράδεισο.

Σεντόνια καλής ποιότητας. Μία απαλή κουβέρτα ή ένα αφράτο πάπλωμα. Μία κανάτα νερό δίπλα σας, γιατί η ενυδάτωση είναι σημαντική. Αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κρεβάτι σας (και όχι, δεν μιλάμε για πλαστικά κουτιά). Πίνακες ή φωτογραφίες που σας χαλαρώνουν και σας κάνουν χαρούμενους. Λάμπες με καλό φως για διάβασμα, αλλά και χαλάρωση.

Έναν μεγάλο καθρέφτη που μεγαλώνει τον χώρο και φυσικά, σας βοηθάει να ετοιμαστείτε. Έναν χώρο όπου θα έχετε όμορφα τοποθετημένα όλα τα καλλυντικά και το μακιγιάζ σας. Ιδανικά, να είναι κοντά στο παράθυρο για καλό φως.

Χαλάκια με «αφράτη» υφή που θα φέρουν την αίσθηση ζεστασιάς (για τους μήνες του χειμώνα). Χοντρές κουρτίνες που μπλοκάρουν το φως για να μην ξυπνάτε πριν το αποφασίσετε εσείς. Μία ρόμπα σε κοντινή απόσταση για να την έχετε πάντα διαθέσιμη. Μία καλά οργανωμένη ντουλάπα, με τα ρούχα σας κρεμασμένα ξεχωριστά, για να μην χαλάνε.

Κεριά, με άρωμα η χωρίς, που θα σας χαλαρώσουν. Η λεβάντα είναι πάντως ιδανική. Τα αγαπημένα σας βιβλία -σε χάρτινη ή ηλεκτρονική μορφή- δίπλα στο κομοδίνο σας.

HuffPost