Βαθμολογία

Έκτη μεταγραφή για τον Προμηθέα

Την έκτη κίνησή του εν όψει της παρθενικής παρουσίας του στην Basket League πραγματοποίησε ο Προμηθέας την Τρίτη (16/8). Η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε της απόκτηση του ΜακΚένζι Μουρ, 24χρονου «κόμπο» γκαρντ που την περασμένη σεζόν αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης στο πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας.

Αυτή είναι η 4η επιλογή του Νίκου Βετούλα στην ξένη αγορά, μετά τους Μο Φαγιέ, Έλι Κάρτερ και Κάβελ Τζόνσον. Η ανακοίνωση του Προμηθέα αναφέρει: «Ο Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον McKenzie Moore και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου».

Το βιογραφικό του παίκτη: «Μετά τη φοίτησή  του στο πανεπιστήμιο του Texas, ο γεννηθείς στις 11/5/1992 McKenzie Moore, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Νέα Ζηλανδία με τους  Nelson Giantsτο 2015,  όπου σε 19 συμμετοχές  μέτρησε 21.7 πόντους, 5.8 rebounds, 4.2 assists, 2.1 κλεψίματα και 1.7 blocks ανά αγώνα, κατακτώντας μια θέση στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Συμμετείχε στο Summer League του 2015  με τα χρώματα των Milwaukee Bucks, ενώ στη συνέχεια έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το Βέλγιο και την Leuven Bears.

Επιστρέφοντας το 2016 στο πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας, αυτή τη φορά για τους Canterbury Rams, κατακτά το βραβείο του MVP, με 22.4 πόντους, 6.2 rebounds, 8.0 assistsκαι 3.4 κλεψίματα ανά αγώνα.

Οι εμφανίσεις του τον οδήγησαν για μια ακόμη φορά στο Summer League του ΝΒΑ (Dallas Mavericks), μετά την ολοκλήρωση του οποίου συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα Πάτρας».