Βαθμολογία

Στην Πορτογαλία ο Ολυμπιακός

Στην Πορτογαλία βρίσκεται ο Ολυμπιακός από το βράδυ της Τρίτης (16/8), με μόνο στόχο να πάρει την Πέμπτη (18/8) αποτέλεσμα πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, στο εκτός έδρας ματς με την Αρούκα.

Αυτό υποστήριξαν κατά την άφιξη της ομάδας στο αεροδρόμιο οι Πάουλο Μπέντο και Φελίπε Πάρντο, οι οποίοι έδειξαν αισιόδοξοι ότι οι Πειραιώτες θα τα καταφέρουν.

Ο Πάουλο Μπέντο δήλωσε: «Η Αρούκα είναι μια ομάδα που έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Πριν από τρία χρόνια ανέβηκε κατηγορία, όμως έχει εξελιχθεί πολύ. Αξίζει το σεβασμό μας, πρέπει να παίξουμε με όλη τη σοβαρότητα και με την καλύτερη δυνατή ποιότητα που έχουμε αλλά και με ταπεινότητα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είμαι λίγες ημέρες στον πάγκο της ομάδας για να βγάλω συμπεράσματα. Παρατηρώ όσο καλύτερα γίνεται τους παίκτες μου και τον αντίπαλο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να βγάλουμε συμπεράσματα και να πάρουμε αποφάσεις».

Από τη μεριά του, ο Φελίπε Πάρντο τόνισε: «Η Αρούκα είναι μια ομάδα που πιέζει πολύ, δεν πρόκειται να μας χαρίσει τίποτα και για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα θα πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε και εμείς πολύ καλή ομάδα. Είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια τερματίζει συνεχώς στην πρώτη πεντάδα. Είναι μια καινούργια αρχή, έχουμε δουλέψει σκληρά, έχουμε διάθεση και έχουμε καταλάβει λίγο πολύ τον καινούργιο προπονητή και θέλουμε μία νέα αρχή με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αυτός είναι ο στόχος, για αυτό δούλεψε όλη την εβδομάδα. Όταν βρίσκεσαι σε φόρμα και έχεις θετική ενέργεια, αυτό θέλουμε και τώρα και αυτό θέλω και εγώ, να σκοράρω. Αλλά ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό, το σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη».