Βαθμολογία

Στο Ηράκλειο ο Βουό

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της μεταγραφής του Πατρίκ Βουό στον ΟΦΗ, με τον παίκτη να πηγαίνει στο Ηράκλειο την Τρίτη (16/8) προκειμένου να γίνουν οι τελικές συζητήσεις και να περάσει από εργομετρικά.

«Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο 29χρονος Ιβοριανός επιθετικός Πατρίκ Βουό, για τις τελικές συζητήσεις με τον ΟΦΗ. Ο Βουό την Τετάρτη (17/8) θα περάσει από ιατρικές και καρδιολογικές εξετάσεις. Την Τρίτη (16/8) ο Βουό, πέρασε ένα μέρος των εργομετρικών τεστ, τα οποία θα συνεχιστούν την Τετάρτη (17/8). Τα αποτελέσματα των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων, θα κρίνουν το πότε θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή», αναφέρει η ενημέρωση των Κρητικών.

Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος αποτελεί την επιλογή του ΟΦΗ για τη θέση του επιθετικού και υπάρχει η αίσθηση πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στη Β' Εθνική με τα γκολ που θα πετύχει.

Την τελευταία σεζόν αγωνιζόταν στην Ατλέτικο έχοντας σε 30 παιχνίδια εννιά γκολ, ενώ η καλύτερη περίοδος στην καριέρα του ήταν στην Κύπρο με την ΑΕΛ, με την οποία σε δύο χρόνια είχε 48 συμμετοχές και 20 γκολ.