Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της πρεμιέρας

Μπορεί τα πάντα να είναι ρευστά ακόμα αναφορικά με την έναρξη ή όχι του πρωταθλήματος της Super League, όμως η NOVA ανακοίνωσε κανονικά τις μεταδόσεις της για την πρεμιέρα.

Η ΑΕΛ στην επιστροφή της στην Super League υποδέχεται την Βέροια στο AEL FC ARENA με στόχο την νίκη για να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, ενώ στον αντίποδα η μακεδονική ομάδα θα έρθει στην Λάρισα προκειμένου και εκείνη να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Η σπουδαία αυτή αναμέτρηση θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 19:15 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports 2.

Από την ίδια συχνότητα θα καλυφθεί και η τελευταία χρονικά αναμέτρηση του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Παναιτωλικό αγώνας που θα αρχίσει στις 21:30.

Κατα τα άλλα οι ομάδες που μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη αγωνίζονται όλες Κυριακή με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στις 21:30, αγώνας που θα μεταδοθεί από το Novasports 1, ενώ ο "αιώνιος" αντίπαλος των "κόκκινων", ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στα Χανιά τον Πλατανιά αγώνας που θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα μεταδοθεί από το Novasports 2. Την ίδια ώρα και εκτός έδρας αγωνίζεται και ο ΠΑΟΚ που φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό σε αγώνα που θα καλυφθεί από το Novasports 3.

Τέλος η πρώτη αγωνιστική θα κλείσει την Δευτέρα με ένα εξίσου σπουδαίο παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΣ Γιάννινα που φέτος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Ευρώπη. Ο αγώνας αυτός θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports 1.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της πρεμιέρας της Super League:

Σάββατο 20 Αυγούστου 

19:15 Ηρακλής - Ξάνθη Novasports 1

19:15 ΑΕΛ - Βέροια Novasports 2

21:30 ΑΕΚ - Παναιτωλικός Novasports 2

Κυριακή 21 Αυγούστου

19:15 Πλατανιάς - Παναθηναϊκός Novasports 2

19:15 Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Novasports 3

19:15 Κέρκυρα - Ατρόμητος Novasports 4

21:30 Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης Novasports 1

Δευτέρα 22 Αυγούστου

21:30 Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα Novasports 1