Βαθμολογία

Πένθος στην Νίκη Βόλου

Πένθος στην Νίκη Βόλου καθώς "έφυγε" τα ξημερώματα από την ζωή σε ηλικία 69 ετών ο Νικόλαος Καραγιάννης.

Ο εκλιπών είχε διετελέσει αντιπρόεδρος της Νίκης στην διοίκηση Κώστα Λάζου υπηρετώντας έτσι την αγαπημένη του ομάδα. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το απόγευμα στον Ι.Ν. Παναγία Φυτόκου.

Σχετικές συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον χαμό του Νικόλαου Καραγιάννη εξέδωσαν η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης, αλλά και η ερασιτεχνική ομάδα της Νίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Ο πρόεδρος Σάκης Τζήμας και η διοικούσα επιτροπή εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους. Σήμερα τα ξημερώματα απεβίωσε ο Νικόλαος Καραγιάννης, 69 ετών, αντιπρόεδρος εν ζωή στη διοίκηση της ποδοσφαιρικής Νίκης. Είμαστε συντετριμμένοι. Τέτοιες στιγμές τα λόγια περιττεύουν. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του. Καλό Παράδεισο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου:

«Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην αντιπροέδρου της Νίκης Βόλου, Νικόλαο Καραγιάννη για τον απροσδόκητο χαμό του. Ιδιαιτέρως, το Δ.Σ. εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην κόρη του εκλιπόντος Βαρβάρα Καραγιάννη όπως και στον σύζυγό της Γιάννη Καραγιάννη, οι οποίοι αποτελούν ενεργά μέλη του συλλόγου μας».

Τα πιο θερμά συλλυπητήρια και από τους συντάκτες του athleticlarissa.gr