Βαθμολογία

Ο κάθε ποδοσφαιριστής αποκτά τη σελίδα του!

Το athleticlarissa.gr μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο του διαδικτύου ετοιμάζει άλλη μία πρωτοποριακή κίνηση με σκοπό να δώσει το δικό του «χώρο» στον Έλληνα ποδοσφαιριστή (επαγγελματία ή ερασιτέχνη).

Συγκεκριμένα δημιουργήσαμε στο athleticlarissa.gr μία κατηγορία που ονομάζεται «Ταυτότητα ποδοσφαιριστή» και εκεί μέσα θα μπορεί ο κάθε ποδοσφαιριστής να φτιάξει τη δική του σελίδα!

Αυτή η σελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει πληροφορίες για τους ποδοσφαιριστές που ασχολούνται ενεργά με τον αθλητισμό στη χώρα μας. Παράλληλα απευθύνεται σε σκάουτερ, μάνατζερ, παράγοντες και προπονητές οι οποίοι ψάχνουν να βρουν το κατάλληλο πρόσωπο για την κατάλληλη θέση στην ομάδα τους!

Στη συγκεκριμένη σελίδα ο ενδιαφερόμενος παρουσιάζει τα προσωπικά του στοιχεία, φωτογραφίες αλλά και βίντεο, συμπληρώνοντας ένα μίνι βιογραφικό με τα κατορθώματά του και τις διακρίσεις του.

Δεν υπάρχουν όρια ούτε περιορισμοί! Όποιος ποδοσφαιριστής επιθυμεί (επαγγελματίας ή ερασιτέχνης) μπορεί αν επικοινωνήσει μαζί μας, να μας δώσει τα στοιχεία του, τις φωτογραφίες του αλλά αν έχει και κάποιο βίντεο και να ενημερωθεί για το πλαίσιο της συνεργασίας μας το οποίο θα είναι για ένα χρόνο με δυνατότητα ανανέωσης μετά από 12 μήνες.  

Η συγκεκριμένη ενότητα του athleticlarissa.gr θα ενημερώνεται διαρκώς όχι μόνο με νέες καταχωρήσεις αλλά και με εμπλουτισμένα στατιστικά στοιχεία για τις ήδη υπάρχοντες, αφού εάν κάποιος ποδοσφαιριστής θέλει να αλλάξουμε κάποιο από τα στοιχεία που θα μας στείλει θα μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας ώστε να γίνει η αλλαγή στη σελίδα του! Για παράδειγμα ένας ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος, ή βρήκε ομάδα, τότε θα γίνει ανανέωση της σελίδας του με τα νέα δεδομένα που θα έχουνε προκύψει, ώστε να ενημερώσει και ο ίδιος όλους τους επισκέπτες της σελίδας μας.

Έτσι λοιπόν ο κάθε ποδοσφαιριστής θα αποκτήσει μέσα στο athleticlarissa.gr τη δική του προσωπική σελίδα και θα μπορεί να διαφημίζεται αλλά και να γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο, αφού το athleticlarissa.gr είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά site στην Ελλάδα!

Επικοινωνήστε για οποιαδήποτε πληροφορία με το athleticlarissa.gr στο τηλ. 6942. 92 79 83 ή στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook