Βαθμολογία

Χάβος: «Πιστεύω πως θα βρεθεί λύση, αν όχι...»

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μάκης Χάβος, τόνισε πως αν δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα τότε πρέπει να αλλάξει όλο τον σχεδιασμό της ομάδας, όμως, ευελπιστεί για λύση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Χάβου στον Αρκαδία 93.8:

Για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας:

"Είμαι ευχαριστημένος από την προετοιμασία της ομάδας και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Δουλέψαμε σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας και τα κομμάτια της φυσικής κατάστασης και τα τακτικά. Ο σχεδιασμός ήταν με τα πέντε φιλικά ματς πως θα είμαστε ακόμα καλύτερα. Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό διαπίστωσα μία κούραση στους παίκτες και ίσως ήταν καλό που μας βγήκε τώρα έτσι ώστε στην τελευταία εβδομάδα να ρίξουμε λίγο την ένταση και να προετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό".

Τα θετικά στοιχεία που έχει διακρίνει:

"Είμαστε ομάδα. Αυτό δείξαμε σε όλα τα φιλικά. Μπορεί να μην έμεινα ικανοποιημένος από τον αγώνα στη Λιβαδειά αλλά λόγω κούρασης των παιδιών δεν είχαμε καλύτερη εικόνα. Το δυνατό μας στοιχείο είναι αυτό, πως είμαστε ομάδα. Σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού προσπαθούμε να είμαστε καλοί. Και στην πίεση ψηλά, και στα κλεψίματα της μπάλας, και όταν έχουμε τη μπάλα εμείς για να αναπτυχθούμε λειτουργούμε πραγματικά ως ομάδα".

Η γνώμη του για πιθανή αναβολή:

"Αν δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα πρέπει να αλλάξουμε όλο μας τον σχεδιασμό. Ολο μας το πλάνο μέχρι τώρα ήταν πως ξεκινάμε κανονικά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θέλω να πιστεύω πως θα βρεθεί λύση, θέλω να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα".

Για τον τραυματισμό του Τριανταφυλλόπουλου:

"Το πιο στενάχωρο ήταν αυτό. Περαστικά στον Κώστα, θα είμαστε δίπλα του και ως άνθρωποι και ως Αστέρας".