Βαθμολογία

Θεωρούν κλεισμένο τον Μαουρίτσιο στον Ολυμπιακό

Ο Μαουρίτσιο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που φέρεται να εξετάζει σοβαρά ο Ολυμπιακός. Τα ΜΜΕ της Ιταλίας συνεχίζουν να γράφουν τις εξελίξεις όσον αφορά την προσπάθεια των Πειραιωτών να κάνουν τον Βραζιλιάνο αμυντικό δικό τους. 

Τη Δευτέρα (15/8) υπήρξε νέο δημοσίευμα που τονίζει πως οι Πειραιώτες τα έχουν βρει με τη Λάτσιο για τον 28χρονο στόπερ. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα δοθεί δανεικός στους πρωταθλητές Ελλάδας με οψιόν αγοράς. Από την πλευρά του Ολυμπιακού, αυτή τη στιγμή δεν επιβεβαιώνουν τα όσα γράφονται στο συγκεκριμένο άρθρο, αλλά ούτε τα διαψεύδουν.

Εξετάζει Ντόλι ο Ολυμπιακός

Καθημερινά ακούγονται όλο και καινούρια ονόματα παικτών που βρίσκονται στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Στην συγκεκριμένη λίστα προστέθηκε και ο Κέγκαν Ντόλι. Σύμφωνα με την εφημερίδα «New Age» της Νότιας Αφρικής αναφέρει την Δευτέρα (15/8), ότι οι Πειραιώτες θέλουν τον 23χρονο εξτρέμ, Κέγκαν Ντόλι. 

Το δημοσίευμα τονίζει πως τον παίκτη της Μαμέλοντι Σάνταουνς, ο οποίος είναι διεθνής με την εθνικής της Νοτίου Αφρικής, τον θέλει τόσο πολύ ο πρωταθλητής Ελλάδος που όχι μόνο έχει εκφράσει ενδιαφέρον αλλά προτίθεται να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης που έχει στο συμβόλαιό του με την ομάδα της Πρετόρια.