Βαθμολογία

Η αρκαδική ομάδα προειδοποιεί...

Αποφασισμένη να κινηθεί νομικά σε περίπτωση που αποφασιστεί αναβολή στην προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος είναι η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα (15/8), η αρκαδική ομάδα ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει να πληρώνει αμαρτίες άλλων».

Παράλληλα, ο Αστέρας Τρίπολης επεσήμανε ότι περιμένει και αντιδράσεις άλλων συλλόγων επί του ζητήματος. Αναλυτικά: «Αντιλαμβανόμενοι το κλίμα των ημερών, ενημερώνουμε πως η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε προσώπου ή προσώπων που ενδέχεται να αποφασίσουν αναβολή, στην προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος.

Επενδύοντας σταθερά για παραπάνω από μια δεκαετία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό μας και την οικονομική μας ισορροπία για τη σεζόν 2016-2017. Αυτά τα αποφασίζουμε για τον εαυτό μας αποκλειστικά εμείς.

Οι ρήτρες από τη Nova καραδοκούν και καλό είναι όλοι όσοι ετοιμάζονται να... πυροδοτήσουν τη βόμβα της αναβολής, να προετοιμαστούν να σηκώσουν το βάρος (οικονομικό και όχι μόνο) μιας τέτοιας απόφασης. Εμείς πάντως δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να πληρώνουμε αμαρτίες άλλων.

Υ. Γ. Περιμένουμε τις αντιδράσεις και άλλων ομάδων Super League».