Βαθμολογία

«Προσπαθήσαμε για κορυφαίο φορ, προτίμησε μεγαλύτερο κλαμπ»

Στην αποκάλυψη ότι η Γουέστ Χαμ ήρθε πολύ κοντά στην απόκτηση ενός επιθετικού με «βαρύ» όνομα, αλλά τελευταία στιγμή εκείνος προτίμησε έναν πιο «μεγάλο» σύλλογο, προχώρησε ο τεχνικός των Λονδρέζων, Σλάβεν Μπίλιτς.

«Το δήλωσα ξεκάθαρα, προσπαθήσαμε στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου να φέρουμε έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς αυτή τη στιγμή, αλλά εκείνος προτίμησε ένα μεγαλύτερο κλαμπ και με καλύτερες φυσικά απολαβές. Τελικά, όμως, αγοράσαμε αυτό που θέλουμε και είμαι χαρούμενος για αυτό», ανέφερε ο Κροάτης κόουτς κάνοντας νύξη στο τέλος για την απόκτηση του Αντρέ Αγιού από τη Σουόνσι.

Επιπλέον, ο 47χρονος προπονητής επεσήμανε ποιες κινήσεις πρέπει να κάνουν τα «σφυριά», ώστε να κοντράρουν με επιτυχία τους μεγάλους συλλόγους, τουλάχιστον στο μεταγραφικό σκέλος.

«Πριν από λίγες εβδομάδες μίλησα με τον πρόεδρο και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Τόνι Χένρι, ότι, αν θέλουμε να ανταγωνιστούμε τις μεγάλες ομάδες στις μεταγραφές πρωτοκλασάτων παικτών, υπάρχουν δύο όροι. Να κινηθούμε νωρίτερα από αυτές ή να προσφέρουμε περισσότερα χρήματα. Τότε μόνο θα έχουμε ελπίδα έναντι των μεγάλων συλλόγων. Αν δεν πράξουμε έτσι, είναι σχεδόν απίθανο να πάρουμε έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή», συμπλήρωσε ο Μπίλιτς.