Βαθμολογία

Το «δεξί κροσέ» του Βάρντι στον εαυτό του! (VIDEO)

Η περσινή πρωταθλήτρια Λέστερ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Χαλ στην πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και ηττήθηκε με σκορ 2-1.

Οι «νεοφώτιστοι» της κατηγορίας μπορεί να είναι η ΝΟ1 ομάδα για υποβιβασμό σύμφωνα με πολλά προγνωστικά, να ταλανίζονται από ένα σωρό προβλήματα, όμως κατάφεραν να επιβεβαιώσουν στον Βάρντι και την πάρεα του πως δεν πρόκειται να τα παρατήσουν έτσι εύκολα, πιστοποιώντας παράλληλα το πόσο αμφίρροπο είναι το εν λόγω πρωτάθλημα της Αγγλίας.

Μοιραίος του πρώτου μέρους ποδοσφαιριστής των «αλέπουδων», θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Τζείμι Βάρντι. Ο «στυλοβάτης» της περσινής επιτυχίας της Λέστερ και πρώτος σκόρερ του συλλόγου, δεν επιβεβαίωσε την αγωνιστική του ετοιμότητα, σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι που πέρυσι θα τις είχε στείλει στα δίχτυα οποιασδήποτε αντίπαλης εστίας.

Φανερά εκνευρισμένος από την εμφάνισή του, ο Άγγλος διεθνής γρονθοκόπησε τον εαυτό του, μπας και καταφέρει να «ξυπνήσει» και να επαναφέρει τον παλιό καλό του εαυτό. Κάτι τέτοιο εν τέλει δε συνέβη, ωστόσο το βίντεο με την παραπάνω ενέργειά του είναι ιδιαίτερα αστείο.


">http://