Βαθμολογία

Άρεσε με Σκεντέρμπεου η ΑΣΑ

Πάει καλά. Αυτό έδειξε η Αναγέννηση Καρδίτσας το Σάββατο (13/8) στο φιλικό που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης κόντρα στην πρωταθλήτρια Αλβανίας Σκεντέρμπεου. Οι Θεσσαλοί έδωσαν διεθνές φιλικό για πρώτη φορά μετά τις 13 Ιανουαρίου του 1974, όταν είχαν αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (0-0), και κατάφεραν να πάρουν πάλι ισοπαλία, αυτή τη φορά με 1-1.

Παρουσία περίπου 350 φιλάθλων, οι 50 εκ των οποίων Αλβανοί, η Αναγέννηση ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 29' με τον Τζέκο. Εννιά λεπτά αργότερα ο Τσιλούλης σημάδεψε με σουτ το δοκάρι, ενώ νωρίτερα είχε χαθεί και μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Ντανκουά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα, δημιούργησαν φάσεις και έφτασαν στην ισοφάριση στο 54'με τον Φοκούι. Στη συνέχεια χρειάστηκε ο Πρίφτης προκειμένου να μη γίνει το 1-2 πραγματοποιώντας εντυπωσιακή επέμβαση σε προσπάθεια του Σαλίχι.

Τέλος, έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στην Αναγέννηση για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, κάτι που φαίνεται και από το ακόλουθο απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: « Δυστυχώς το αρνητικό ήταν ο οικτρός πραγματικά αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου, εντελώς ακατάλληλος όχι για τέτοιου επιπέδου παιχνίδι, αλλά και για αγώνες ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Έντονη ήταν και η απογοήτευση σύσσωμης της τεχνικής ηγεσίας της Αναγέννησης για την κατάσταση του Σταδίου και του προπονητή της Γιάννη Μάγγου».

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος (46’ Πρίφτης), Δημόπουλος, Τσόπελας (58’ Καραγιάννης), Καλιβωκάς (49’ Ελ Σαγιάντ), Κισκαμπάνης, Μπιτέλης (86’ Τζέλλος), Φέτσης (48’ Ντιάτα), Σάμουελ Ντανκουά (66’ Μυριώτης), Τζέκος (55’ Υφαντής), Μπλέντι (73’ Τζάνης), Τσιλούλης (63’ Βουκουμάνοβιτς).

ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ(Αντρέα Αγκοστινέλι): Σέχι, Ιντρίζαϊ, Ράντας (72′ Λούλαϊ), Οσμάνι (62′ Γιασανίτσα), Γκαβάζαϊ (62′ Αντεμιγί), Λίλαϊ, Μάλαϊ (89′ Ορελέσι), Φουκούι, Λάτιφι (46′ Μουστάφα), Σέρζιο Τζούνιορ (62′ Πλάκου), Σαλίχι (72′ Ζέκα).