Βαθμολογία

Συνέτριψε τον Πανελευσινιακό η Σπάρτη

Εντυπωσιακή ήταν η Σπάρτη στο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στον Πανελευσινιακό το Σάββατο (13/8), αφού τον συνέτριψε με 6-1 δείχνοντας πως υπάρχει διαφορά επιπέδου παρόλο που εκείνη μόλις ανέβηκε στη Β' Εθνική.

Οι Λάκωνες ήταν απολαυστικοί στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο κατάφεραν να πετύχουν τέσσερα τέρματα. Άνοιξαν το σκορ στο 5' με τον Ηλιόπουλο και εννιά λεπτά μετά έγινε το 2-0 από τον Αρσενίεβιτς. Στο 20' ο Ηλιόπουλος και πάλι έκανε το 3-0 και στο 26' ο Αναστασάκος διαμόρφωσε το 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Λάκωνες κατέβασαν ταχύτητα, ενώ έγιναν και αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα να χαθεί ο ρυθμός του ματς. Στο 60' από μία καραμπόλα ο Ναούμ μείωσε σε 4-1, αλλά η Σπάρτη δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Βελλίνης στο 86' και Αναστασόπουλος στο 90' ήταν οι δύο που έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης (65’ Κορτέσης), Σιώπης (58’ Χαρίτος), Παπαχρήστος (46′ Παναγιώτου), Καρτσαμπάς, Γιαννίτσης (58’ Ντάβαρης), Μπανούσης (46′ Κατσίκης), Οικονομόπουλος (58’ Ελευθεριάδης), Ηλιόπουλος (58’ Κοντοές), Αρσενίεβιτς (58’ Βασιλείου), Μπουντόπουλος (46′ Αναστασόπουλος), Αναστασάκος (46΄Βελλίνης).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Στεργιώτης, Κωνσταντινίδης, Αρβανίτης, Δημόπουλος (25’ Κορομηλάς), Ζέλιος (25’ Σιάννης), Καζνέτσι, Ρόκας, Σταματάκης, Ταμπάκης, Πλαβούκος και ένας υπό δοκιμή Σέρβος. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Μπότος, Πούρνος, Ναούμ, Μπρέπος, Στόγιος, Κοτσαρίδης, Γραικός.