Βαθμολογία

Νίκη επί της Λαμίας για Παναιτωλικό

Με νίκη έκλεισε τα φιλικά προετοιμασίας του ενόψει της Σούπερ Λίγκας ο Παναιτωλικός, ο οποίος στην τελευταία του πρόβα πριν τις επίσημες υποχρεώσεις του κέρδισε τη Λαμία με 2-1. Το απόγευμα του Σαββάτου (13/8) οι Αγρινιώτες υποδέχτηκαν την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ και κατάφεραν να κερδίσουν έχοντας καλή εικόνα μπροστά σε περίπου 2.000 φιλάθλους.

Εκείνος που άνοιξε το σκορ ήταν ο Ουάρντα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με σουτ από μέσα αριστερά, ενώ το 2-0 έγινε στο 53' από τον Μαρκόφσκι ύστερα από ατομική προσπάθεια του Τομανέ. Εκείνος που μείωσε για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Παπαευθυμίου με κεφαλιά στο 85'.

Τέλος, Ματζουράκης και Τεννές δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα με τον τεχνικό των «καναρινιών» να δείχνει πως έχει καταλήξει στο 4-2-3-1 και στο 4-4-2 παίζοντας αντίστοιχα σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο κάθε ένα εξ αυτών.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης (66’ Κριστιάνο), Κούσας, Χαντάκιας, Μύγας (46’ Ρότσα), Τσοκάνης (79’ Βασιλούδης), Παπάζογλου (70’ Μαλής), Πάουλο, Ρόσα (46’ Τομανέ), Μουνιός (61’ Κουτρομάνος), Ουάρντα, Μαρκόβσκι (70’ Γιαννιώτης).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου, Όμο, Τζόκιτς, Μπλάζιτς, Φάμπιο, Βασιλόγιαννης, Πίντο. Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Παντέτος, Πεταυράκης, Παπαευθυμίου, Μπουλούλης, Αντωνόπουλος, Αυγενικού, Καραγιάννης, Κοτσώνης, Μανιάς, Τσούκαλος