Βαθμολογία

Ψιμουλάκης: «Στόχος να γίνουμε ακόμα καλύτεροι»

Να γίνει ακόμα καλύτερη ομάδα η ομάδα των Τρικάλων τόνισε με δηλώσεις του ο προπονητής του ΑΟΤ Σταύρος Ψιμουλάκης μετά την νίκη της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΛ με 2-1.

Ο τεχνικός των Τρικάλων δήλωσε επίσης ότι με τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη καθώς έχει περιθώριο ενός μηνός σε σχέση με την ΑΕΛ που είναι έτοιμη την οποία ΑΕΛ ευχαρίστησε για τα δυο φιλικά παιχνίδια και ευχήθηκε τα καλύτερα για την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της τρικαλινής ομάδας:

«Στο πρώτο φιλικό με την Λάρισα, η αντίπαλη ομάδα ήταν πιο έτοιμη και με περισσότερες προπονήσεις και τρεξίματα. Εμείς προσπαθούμε καθημερινά, ήρθαν και νέα παιδιά στην ομάδα και έχουμε ένα μήνα μπροστά μας για να είμαστε αυτοί που πρέπει. Οι νέοι παίκτες να μπουν σιγά σιγά στο παιχνίδι της τακτικής και στόχος να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Είμαι ευχαριστημένος από το σημερινό παιχνίδι. Μας λείπει ακόμη ένα μεγάλο μέρος από την προετοιμασία και έχουμε δρόμο μπροστά μας. Ευχαριστούμε τη Λάρισα για τα δύο παιχνίδια που δώσαμε. Είναι δουλεμένη ομάδα έχει ταχυδύναμη και εύχομαι τα καλύτερα».