Βαθμολογία

Και επίσημα Σιδεράκης στα Τρίκαλα

Παίκτης των Τρικάλων είναι και επίσημα ο Γιάννης Σιδεράκης με την τρικαλινή ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του.

Η θεσσαλική ΠΑΕ και ο έμπειρος πορτιέρε είχαν έρθει σε συμφωνία εδώ και μέρες και σήμερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του ΑΟΤ,

Ο 29χρονος τερματοφύλακας μετά την ανακοίνωση του από την ομάδα των Τρικάλων έκανε και δηλώσεις όπου τόνισε ότι η ομάδα μπορεί να ανέβει στην Super League κάτι που άξιζε από πέρσι όπως ανέφερε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της τρικαλινής ΠΑΕ:

«Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα, Γιάννη Σιδεράκη (16/11/1987) ο οποίος ενσωματώθηκε στην αποστολή, κάνοντας την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιόζεφ Βάντζικ.

Ο 29χρονος γκολκίπερ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ έχει φορέσει –μεταξύ άλλων- τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, του Θρασύβουλου, του Πανιωνίου, της Καλλονής, της κυπριακής Δόξας Κατωκοπιάς, ενώ πέρυσι ήταν ο τερματοφύλακας του Άρη.Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα του ευχόμαστε πάνω απ’ όλα υγεία και πολλές επιτυχίες».

Αναλυτικά και οι πρώτες δηλώσεις Σιδεράκη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια των Τρικάλων. Βρέθηκα χθες στο γήπεδο και παρακολούθησα τη νέα μου ομάδα και τους νέους μου συμπαίκτες. Η εικόνα ήταν πάρα πολύ καλή αναλογικά με τις 20 μέρες προετοιμασίας. Βρισκόμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο και η συνέχεια θα είναι ανάλογη, σιγά σιγά θα αποκτήσουμε και ρυθμό και πιστεύω πως φέτος θα γίνει κάτι πολύ καλό. Από πέρυσι η ομάδα άξιζε να βρίσκεται στην Superleague, είχα παρακολουθήσει την πορεία, ποτέ δεν είναι αργά. Ο πρόεδρος με έπεισε για να έρθω και είμαι πεποισμένοις πως φέτος θα έρθει η άνοδος, απλά θέλει πίστη. Όλα τα παιδιά έχουν καταλάβει που βρισκόμαστε και με όλη την δύναμη θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την άνοδο. Είδα χθες κάτι πολύ σπάνιο. Ο κόσμος να γεμίζει το γήπεδο, ειδικά τέτοια περίοδο που ο κόσμος βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές. Είχε πάρα πολύ κόσμο αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για εμάς, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και πιστεύω θα τον έχουμε».