Βαθμολογία

Από την άνοιξη τα έργα στο γήπεδο Καρδίτσας

Από την άνοιξη θα ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο της Αναγέννησης προκειμένου να βελτιωθεί και να είναι στοιχειωδώς πιο λειτουργικό.

Για τον λόγο αυτό υπήρξε σήμερα το μεσημέρι συνάντηση των ανθρώπων της Καρδίτσας με τον δήμαρχο της πόλης Φώτη Αλεξάκο και τους υπεύθυνους του Δήμου και του ΔΟΠΑΚ.

Η συζήτηση τους αφορούσε τα προβλήματα που υπάρχουν στο γήπεδο και αναζητάται η εξεύρεση λύσεων ώστε να γίνει πιο λειτουργικό και να μην αποτελεί φραγμό στις προσπάθειες που καταβάλει η ομάδα. Ο κ. Αλεξάκος πληροφόρησε τους διοικούντες ότι έχει εγκριθεί από την πολιτεία η εκταμίευση ποσού ύψους 120.000 για τα έργα ανακατασκευής του χλοοτάπητα που θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2017.

Εν αρχή θα πραγματοποιηθεί επανασπορά του χλοοτάπητα τις επόμενες ημέρες ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της ομάδας, ενώ υπήρξε συζήτηση για καλύτερη συνεργασία στα πολλά προβλήματα που έχει ο χώρος, το ζήτημα των εκκαθαρίσεων και πως τα χρήματα που δίνει η ομάδα θα αξιοποιούνται με βελτιωτικά έργα.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΚ κ. Τάντος που συμμετείχε στη σύσκεψη δήλωσε ότι τα καινούργια εκδοτήρια και η γενική είσοδος απο την οδό Λεωφόρο Δημοκρατίας, είναι έτοιμα προς χρήση.