Βαθμολογία

Συμφώνησε με Μακρυδημήτρη η Παναχαϊκή

Στην απόκτηση του Διονύση Μακρυδημήτρη προέβη την Πέμπτη (11/8) η Παναχαϊκή. Ο 31χρονος αμυντικός θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας που άρχισε την προετοιμασία της στα Καλάβρυτα.

Με επικεφαλής τον Κώστα Κατσουράνη, αναχώρησε η αποστολή της Παναχαϊκής για την ορεινή κωμόπολη της Αχαΐας, όπου για 10 ημέρες θα πραγματοποιήσει κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου το βασικό στάδιο.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι Βρονταράς, Σούλης, Βορύλλας, Λαμπρόπουλος, Σούλης, Δημητρίου, Αδαμόπουλος, Χούσα, Κασιώνης, Μακρυδημήτρης, Πολυχρόνης, Αργυρόπουλος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Πατάπης, Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Μωραΐτης, Κωνσταντακόπουλος, Λαθύρης, Μαστραντωνάκης, Καθάριος, Κωνσταντινίδης και Γεωργαντόπουλος.

Στα Καλάβρυτα ταξίδεψαν ο νέος γενικός αρχηγός Τάκης Κυριακόπουλος, ενώ στο πλευρό του Σωκράτη Οφρυδόπουλου θα βρίσκονται ο βοηθός του Κωνσταντίνος Γιάννη και ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Κόμπλας.

Την αποστολή συμπληρώνουν ο φροντιστής Γιάννης Λιαρομμάτης και οι μασέρ-φυσιοθεραπευτές Παναγιώτης Ρήγας και Ανδρέας Νικολάτος. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι «ναυάγησε» η μεταγραφή του Γιάννη Γκοτσούλια στον σύλλογο της Πάτρας.