Βαθμολογία

Μπακογιάννης: «Όλοι μας περιμένουν φέτος…»

Ο καταξιωμένος τεχνικός της Δήμητρας Γιάννουλης Βασίλης Μπακογιάννης μίλησε στο athleticlarissa.gr σχετικά με τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ένα νέο ξεκίνημα και μια καινούρια χρονιά αρχίζει, εμείς ελπίζουμε για την ομάδα μας να κάνουμε μια χρονιά σαν την περσινή και αν μπορούμε και κάτι παραπάνω.

Πιστεύουμε πολύ στα νέα παιδιά και ελπίζουμε πως και φέτος πήραμε τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ομάδα μας. Είναι μια ομάδα η Δήμητρα Γιάννουλης που οδηγεί τα παιδιά της στο δρόμο που θα πάνε σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Η διοίκηση οργάνωσε πάρα πολύ καλά και το κομμάτι των Ακαδημιών. Είναι σίγουρο πως την περσινή χρονιά κανείς δεν περίμενε να παρουσιαστεί η Δήμητρα Γιάννουλης τόσο μαχητική και φέτος δείχνουν πως μας περιμένουν όλοι, οπότε εμείς θα πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι.

Όσον αφορά τους δύο παίκτες που έφυγαν για την Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο Κώστας Μακρής ήταν ένας καλός παίκτης, εμείς του δώσαμε τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που του έλειπε και θεωρούμε πως αν τον πιστέψει η ΑΕΛ, έχει να δώσει πολλά πράγματα στο σωματείο. Και για τον Χρήστο Καλούση έχω να πω πως είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και μέσα από τη δουλειά μπορεί να εξελιχθεί».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ