Βαθμολογία

Τι είπαν οι παίκτες της Δήμητρας Γιάννουλης

Αισιόδοξοι παρουσιάστηκαν οι ποδοσφαιριστές τους Δήμητρας Γιάννουλης σε δηλώσεις τους στο athleticlarissa.gr αναφορικά με τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Αχιλλέας Μανάκας: «Η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια»

«Φέτος είναι η 8η χρονιά που είμαι στην ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης, η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια, να είμαστε ανταγωνιστικοί με ένα κράμα έμπειρων και νέων φιλόδοξων παικτών. Κρατάμε χαμηλούς τόνους, η οργάνωση από την διοίκηση είναι άψογη, οι εγκαταστάσεις άριστες και το κλίμα πάρα πολύ καλό. Να ευχηθώ να έχουμε όλοι υγεία, να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να αναδειχθούν νέα ταλέντα μέσα από την ομάδα μας. Πιστεύω πως το πρωτάθλημα δεν θα είναι όπως πέρυσι, η ομάδα των Φαρσάλων θα έχει ένα αβαντάζ περισσότερο. Θέλω να ευχηθώ σε Μακρή και Καλούση υπομονή και επιμονή».

Δημήτρης Αλεξόπουλος: «Το κλίμα είναι πολύ καλό»

«Πιστεύω πως θα κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά, γιατί όλα τα παιδιά δείχνουν όρεξη και διάθεση για παιχνίδι. Εμείς οι νεώτεροι θα προσπαθήσουμε να μάθουμε πράγματα από τους παλιούς. Το κλίμα είναι πολύ καλό, εύχομαι η ομάδα μου να πάει όσο ψηλότερα γίνεται χωρίς τραυματισμούς με υγεία».

Αναστάσιος Χατζηγρηγορίου: «Η ομάδα μας θα είναι ανταγωνιστική»

«Είμαι για 2η χρονιά στην Γιάννουλη, έχουμε ίδια στοιχεία με πέρυσι σαν ομάδα, πήραμε όμως νέα παιδιά που πρέπει να προσαρμοστούν και να βοηθήσουν. Γίνεται πολύ καλή δουλειά, πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία και η ομάδα μας θα είναι ανταγωνιστική».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ