Βαθμολογία

Με την ίδια πετυχημένη συνταγή η Δήμητρα Γιάννουλης

Μετά την επιτυχημένη χρονιά που είχε πέρυσι η Δήμητρα Γιάννουλης στην Α’ ΕΠΣΛ, συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία που είναι, να παραμένει η ομάδα ανταγωνιστική καθώς στους κόλπους της έχει ένα κράμα έμπειρων και νέων φιλόδοξων παιδιών.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Ο προπονητής Βασίλης Μπακογιάννης είναι φιλόδοξος και πολύ εργατικός και έδειξε πως μέσα από τη δουλειά του βοηθάει πάρα πολύ τα νέα παιδιά ώστε να βρούνε επαγγελματικούς δρόμους.

Αξίζει να αναφέρουμε πως από την περσινή χρονιά δύο ταλέντα, ο Κώστας Μακρής και Χρήστος Καλούσης μεταπήδησαν στην Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η ομάδα έχει άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις, πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, οργάνωση και σε όλα αυτά κοντά είναι η διοίκηση που βοηθάει σε όλους τους τομείς.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο προπονητής τερματοφυλάκων ο Βάϊος Παρτάλας κάνει δύο προπονήσεις την εβδομάδα στους νεαρούς τερματοφύλακες που είναι ο Δημήτρης Σκούρας, ο Αστέριος Ζέρβας και οι μικροί από το εφηβικό, Σωτήρης Τσαμπαρλίδης και Μιχάλης Κοτλής.

* Τα νέα αποκτήματα από αριστερά οι: Θάνος Ντούφας, Δημήτρης Αλεξόπουλος, Σπύρος Σπύρου, Βασίλης Σπανός, Βασίλης Καραγιώργος.