Βαθμολογία

Επιστροφή Δρακόπουλου στον πάγκο των Χανίων

Την επιστροφή του Αντώνη Δρακόπουλου στον πάγκο των Χανίων ανακοίνωσαν οι διοικούντες της κρητικής ομάδας με τον Έλληνα τεχνικό να επιστρέφει για δεύτερη φορά στον πάγκο των Χανιωτών μετά την σεζόν 2006-2007.

Επιστροφή όμως και για τον γυμναστή Θοδωρή Γκάτζιο που επιστρέφει μετά το 2013 στην ομάδα του ΑΟΧ όντας τότε συνεργάτης του Μουράτ Σεροπιάν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Χανίων:

Η Π.Α.Ε. ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή και κάτοχο διπλώματος UEFA PRO Αντώνη Δρακόπουλο.

Ο Αντώνης Δρακόπουλος επιστρέφει ξανά στα Χανιά καθώς έχει διατελέσει προπονητής ξανά στον σύλλογο την περίοδο 2006-2007.

Έχει μεγάλη εμπειρία καθώς στο παρελθόν ανήκε στο προπονητικό επιτελείο καταξιωμένων προπονητών. Ξεκίνησε στην Προοδευτική με τον Λάκη Πετρόπουλο (Β’ Εθνική) ακολούθησε ο Μανδραϊκός την επόμενη χρονιά ενώ στην συνέχεια, μεταπήδησε στον Ολυμπιακό και στο προπονητικό επιτελείο του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον οποίο ήταν μαζί και στον ΠΑΟΚ. Επίσης την εποχή που ανήκε στον Ολυμπιακό συνεργάστηκε και με τον Νορβηγό Τρόντ Σόλιντ. Την περίοδο 2002-04 πέρασε και από την ΑΕΚ ενώ στο τότε περιφερειακό πρωτάθλημα (2006/07) ήταν προπονητής του ΑΟ Χανιά.