Βαθμολογία

Απέκτησε Μπίρη η Τριγλία Ραφήνας

Παίκτης της Τριγλίας Ραφήνας είναι και επίσημα ο Αλέξανδρος Μπίρης που αποκτήθηκε από την ομάδα του Ηλυσιακού.

Οι διοικούντες την Τριγλία έκαναν δικό τους τον έμπειρο κεντρικό αμύντικο που κατα το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Super League με την φανέλα του Αιγάλεω όπου και ξεκίνησε την καριέρα του, ενώ αγωνίστηκε επίσης στην Πρέβεζα όπου έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την Παναχαϊκή να τον αποκτά από την ηπειρωτική ομάδα.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Φωστήρα, Σαρωνικό Αίγινας, Κορωπί και Αχαρναϊκό πριν πάρει μεταγραφή για την Ρουμανία, ενώ στην επιστροφή του στα πάτρια εδάφη αγωνίστηκε εκ νέου στον Φωστήρα καθώς και στους Ζάκυνθο, Παναργειακό, Ηλυσιακό όπου και τον απέκτησε η Τριγλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Ανατολικής Αττικής:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Μπίρη στον σύλλογο μας και του εύχεται μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο αριστεροπόδαρος Αλέξανδρος Μπίρης γεννήθηκε την 30/10/1986 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Έχει πλούσιες ποδοσφαιρικές εμπειρίες καθώς έχει αγωνισθεί σε Αιγάλεω, Πανιώνιο, Πρέβεζα, Παναχαϊκή, Φωστήρα, Σαρωνικό Αίγινας, Κορωπί, Αχαρναϊκό, Turnu-Severin (Ρουμανία), Ζάκυνθο, Παναργειακό και Ηλυσιακό.