Βαθμολογία

Και επίσημα ...Άραβας ο Ντε Βινσέντι

Την πώληση του Τόμας Ντε Βινσέντι από το ΑΠΟΕΛ στην αραβική Αλ Σαμπάμπ ανακοίνωσε και επίσημα η κυπριακή ομάδα.

Οι διοικούντες τον κυπριακό σύλλογο εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν την πώληση του παίκτη στους Άραβες με την συμφωνία να είναι στα 3 εκατομμύρια ευρώ και τον Ολυμπιακό να εισπράττει το 40% αυτού του ποσού.

Ο Ντε Βινσέντι είχε έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα το καλοκαίρι του 2009 και αφού δόθηκε δανεικός για έναν χρόνο στην Καλαμάτα, επέστρεψε στον "Άγιαξ" της Ηπείρου με τον οποίο έκανε τις σπουδαίες εμφανίσεις που του έδωσαν την δυνατότητα για μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Εκεί δεν μπόρεσε να πετύχει με συνέπεια τον δανεισμό του στον ηπειρωτικό σύλλογο, με τον Αργεντίνο να κινείται σε ρηχά νερά σε σχέση με τα άλλα χρόνια, προφανώς επηρεασμένος. Όλο αυτό πάντως του βγήκε σε καλό καθώς ήρθε η μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ εκεί που ξαναβρήκε τον εαυτό του και κατάφερε να αγωνιστεί στο Champions League, να πανηγυρίσει πρωταθλήματα κλπ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της σύναψης συμφωνίας με την Al Shabab για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Tomas Sebastian De Vincenti. Ο ποδοσφαιριστής θα παραχωρηθεί άμεσα στη νέα του ομάδα μετά από επιθυμία της Al Shabab και του ίδιου του De Vincenti.

Ο ΑΠΟΕΛ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Tomas Sebastian De Vincenti για τη συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας μας καθόλη τη διάρκεια της παρουσίας του. Ευτύχησε με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ να κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και να αγωνιστεί τόσο στους ομίλους του UEFA Champions League όσο και στους ομίλους του UEFA Europa League.

Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας και της προσωπικής του ζωής.