Βαθμολογία

Μουρίνιο: «Άδειο χωρίς εμάς το Τσάμπιονς Λιγκ»!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε την άποψη ότι η απουσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί πλήγμα- εκτός της ομάδας του- και της ίδιας της διοργάνωσης!  

Όσον αφορά τους στόχους των «κόκκινων διαβόλων», επανέλαβε ότι δεν θα είναι ικανοποιημένος με ένα απλό πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα, ενώ αναφέρθηκε και στο χαρακτήρα που θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του σε κάθε παιχνίδι!

«Η Γιουνάιτεντ πρέπει να βρίσκεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Νομίζω ότι είναι άδειο όταν η ομάδα δεν είναι εκεί. Φανταστείτε το Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς τη Γιουνάιτεντ, τη Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που χωρίς αυτές η διοργάνωση δεν είναι αυτή που πρέπει να είναι. Οπότε, εκεί είναι το “φυσικό περιβάλλον” της ομάδας», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε αναφερόμενος στους φετινούς του στόχους με την ομάδα: 

«Δε θα είμαι τελείως ευχαριστημένος αν τερματίσουμε απλά στις πρώτες τέσσερις θέσεις. Θα είμαι χαρούμενος αν υπάρξει κάποια εξέλιξη στο ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα. Να κάνουμε την αρχή ώστε τα επόμενα χρόνια να κερδίζουμε ξανά τίτλους». 

Ποια στοιχεία, όμως, θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του φέτος; «Δε μ’ αρέσει να λέω στους παίκτες μου “πάμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα”. Ας προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς. Δε θα το καταφέρουμε και το ξέρουμε αυτό, κυρίως σε αυτό το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο για κάθε ομάδα, αλλά θα ξεκινήσουμε με αυτό το σκεπτικό. Πάμε σε κάθε παιχνίδι για να το κερδίσουμε. Η Γιουνάιτεντ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει να έχει αυτή τη νοοτροπία».