Βαθμολογία

Δρακόπουλος και επίσημα στον πάγκο του ΑΟΧ

Από τη στιγμή που ο Γιώργος Μελάς συμφώνησε να αναλάβει τα διοικητικά ηνία του ΑΟΧ, η παρουσία του Αντώνη Δρακόπουλου στην τεχνική ηγεσία ήταν δεδομένη.

Πράγματι, από την Τετάρτη (10/8) ο 50χρονος είναι και με τη βούλα ο νέος εκλέκτορας των «κυανόλευκων». Υπενθυμίζεται ότι ο Δρακόπουλος είχε καθίσει στον πάγκο της κρητικής ομάδας και τη σεζόν 2006-2007.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή και κάτοχο διπλώματος UEFA PRO Αντώνη Δρακόπουλο. Ο Αντώνης Δρακόπουλος επιστρέφει ξανά στα Χανιά καθώς έχει διατελέσει προπονητής ξανά στον σύλλογο την περίοδο 2006-2007.

Έχει μεγάλη εμπειρία καθώς στο παρελθόν ανήκε στο προπονητικό επιτελείο καταξιωμένων προπονητών. Ξεκίνησε στην Προοδευτική με τον Λάκη Πετρόπουλο (Β’ Εθνική) ακολούθησε ο Μανδραϊκός την επόμενη χρονιά ενώ στην συνέχεια, μεταπήδησε στον Ολυμπιακό και στο προπονητικό επιτελείο του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον οποίο ήταν μαζί και στον ΠΑΟΚ.

Επίσης την εποχή που ανήκε στον Ολυμπιακό συνεργάστηκε και με τον Νορβηγό Τρόντ Σόλιντ. Την περίοδο 2002-04 πέρασε και από την ΑΕΚ ενώ στο τότε περιφερειακό πρωτάθλημα (2006/07) ήταν προπονητής του ΑΟ Χανιά.

Η συνέχεια τον βρήκε στην Γ’ Εθνική με Κεραυνό Κερατέας ΠΑΣ Πρέβεζας, Αναγέννηση Σερρών και Ρούβα για να μετακομίσει στην συνέχεια στο προπονητικό επιτελείο  των Πανιώνιου, Πανηλειακού Ολυμπιακού Βόλου και Καλλιθέας στο πλευρό του Νίκου Παντέλη».

Επιπλέον, ο ΑΟΧ ενημέρωσε για την οριστική συμφωνία με έναν ακόμη παλιό γνώριμο, τον Θοδωρή Γκάτζιο, ο οποίος θα είναι βοηθός του Αντώνη Δρακόπουλου.

Αναλυτικά: «Ο Α.Ο. Χανιά ανακοινώνει και την έναρξη συνεργασίας με τον Θοδωρή Γκάτζιο ο οποίος και αυτός επιστρέφει στην ομάδα του Α.Ο. Χανιά με την οποία είχε πανηγυρίσει την άνοδο από την Γ’ εθνική στην Football League. Ο Θοδωρής Γκάτζιος ήταν προπονητής εθνικών ομάδων του στίβου στα σπριντ και έχει συμμετοχές και διακρίσεις σε Ολυμπιάδες.

Η ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο ξεκίνησε  αμέσως μετά την Ολυμπιάδα του Πεκίνο. Είναι κάτοχος ειδικότητας στο ποδόσφαιρο του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΤΕΕΦΑ)με άριστα (ισότιμο UEFA B)».