Βαθμολογία

Στην άκρη του γκρεμού ο Παναργειακός

«Η ομάδα είναι και με τα δύο πόδια στο γκρεμό». Η τριμελής διοικούσα επιτροπή του Παναργειακού προειδοποιεί την ώρα που ο σύλλογος του Άργους μοιάζει να είναι πολύ κοντά στο τοπικό πρωτάθλημα.

Άκαρπη αποδείχθηκε η έκτη Γενική Συνέλευση των «πράσινων», με τους υπεύθυνους να κάνουν λόγο για «παιχνίδια στην πλάτη της μεγαλύτερης και ιστορικότερης ομάδας του νομού» στην ανακοίνωση που εξέδωσαν. Παράλληλα, η διοικούσα επιτροπή ζήτησε απ’ όλους να αναλάβουν την ευθύνη τους και απευθύνει έκκληση σε όποιον ενδιαφέρεται για το μέλλον του Παναργειακού να δώσει το «παρών» στην τελευταία πλέον Γ.Σ. την Τετάρτη (10/8) στις 20:00 στην αίθουσα του επιμελητηρίου. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

«Η τριμελης διοικουσα επιτροπη ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας, πως δυστυχώς ούτε εχθές, στην 6η κατά σειρά γενική συνέλευση ορίστηκε νέα διοίκηση προκειμένου να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου. Οι επιχειρηματίες της πόλης που εμφανίζονταν σύμφωνα με δημοσίευμα έγκυρου τοπικού σαιτ έτοιμοι να διοικησουν τον Παναργειακο, δεν εμφανίστηκαν ποτέ.. Δυστυχώς, παιχνίδια στην πλάτη της μεγαλύτερης και ιστορικοτερης ομάδας του νομου. Όταν σε προηγούμενη ανακοίνωση μας είχαμε μιλήσει για διεστραμμενα μυαλά, κάποιοι μας είχαν παρεξηγησει. Τώρα ίσως καταλάβουν και αυτοί..

Κάποιοι θέλουν τον Παναργειακο να βολοδερνει στο τοπικό. Έχουν δύο ημέρες μπροστά τους για να οριστικοποιησουν τη νίκη τους. Η διορία για υποβολή συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής λήγει την Παρασκευή. Ο Παναργειακος κινδυνεύει για πρώτη φορά στην ιστορία του, να μην κατέβει να αγωνιστεί. Συγκαλουμε την τελευταία, πλέον, γενική συνέλευση την Τετάρτη 10/8 στις 20:00 στην αίθουσα του επιμελητηρίου προκειμένου να συγκροτηθει διοίκηση. Καλούμε οποιονδήποτε θέλει να συνεχίσει να υπάρχει ο σύλλογος, να δηλώσει "παρών". Καλούμε οποιονδήποτε θέλει και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα με κάθε τρόπο από κάποιο πόστο, να δηλώσει "παρών". Καλούμε τέλος, τους βουλευτές του νομου, τους αντιπεριφερειαρχες ( Αργολίδας και θεματικους) και τη δημοτική αρχή του Δήμου μας, να δηλώσουν και αυτοί "παρών" και να ανακοινωσουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να βοηθήσουν τον Παναργειακο μας. Η ομάδα είναι και με τα δύο πόδια στο γκρεμό, ας αναλάβει ο καθένας μας την ευθύνη του».