Βαθμολογία

Ακόμα 3-4 μεταγραφές στη Σπάρτη

Την ολοκλήρωση 3-4 ακόμα μεταγραφικών κινήσεων από πλευράς Σπάρτης προανήγγειλε ο Ηλίας Κατσογιάννης, με συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη (9/8) σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο διευθύνων σύμβουλος της λακωνικής ΠΑΕ, με δηλώσεις του στον «Fly 89,7», αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα του γηπεδικού και τα εισιτήρια διαρκείας.

Επιπλέον, ο κ. Κατσογιάννης ενημέρωσε ότι εντός των επόμενων εβδομάδων θα πραγματοποιηθούν τρεις πολύ δυνατές φιλικές αναμετρήσεις. Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Η ΑΕ Σπάρτη συστάθηκε σε ΠΑΕ. Μια ιστορική στιγμή. Τι σημαίνει αυτό στη πράξη;

«Όντως ιστορική στιγμή για την ομάδα που πλέον λειτουργεί όπως οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες ΠΑΕ. Υπάρχουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες που θα διευθετηθούν τάχιστα».

-Τι γίνεται με τις μεταγραφές; Ο κόσμος αγωνιά.

«Έχουν πραγματοποιηθεί ορισμένες μεταγραφές για τις οποίες έχετε ενημερωθεί και μαζί με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που έγιναν, θεωρώ ότι έχουμε φτιάξει ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο, που αποτελείται από νέους αλλά και έμπειρους παίκτες. Ωστόσο είμαστε σε συζητήσεις για να προστεθούν ακόμα 3-4 νέες μεταγραφές στο ρόστερ».

-Γηπεδικό. Σε ποιο σημείο βρίσκονται τα έργα στο δημοτικό στάδιο Σπάρτης και αν πιστεύετε ότι θα είναι καθόλα έτοιμο στην έναρξη του πρωταθλήματος.

«Προχωρούν με γοργό ρυθμό τα έργα και θεωρώ με τη βοήθεια και της τοπικής αυτοδιοίκησης το γήπεδο θα είναι έτοιμο ενόψει της νέας σεζόν».

-Όσον αφορά το νέο γήπεδο στο Σαϊνοπούλειο;

«Δυστυχώς εκεί υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση λόγω γραφειοκρατίας, είναι όπως καταλαβαίνετε ένα δύσκολο εγχείρημα, όμως με προσήλωση, σωστές κινήσεις και μεθοδικότητα θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε σε βάθος χρόνου.

Πάντως οφείλω να τονίσω ότι ο χλοοτάπητας του γηπέδου στο Σαϊνοπούλειο είναι σε άθλια κατάσταση, έχει καεί να το πω πιο απλά, ήταν ο χώρος στον οποίο θα γίνονταν οι προπονήσεις της ομάδας, δυστυχώς αυτό είναι αδύνατον οπότε βρισκόμαστε σε αναζήτηση γηπέδου».

-Τα εισιτήρια διαρκείας τέθηκαν στη διάθεση των φιλάθλων. Είστε ικανοποιημένος από την έως τώρα ζήτηση;

«Ήδη έχουν πουληθεί περί τα 220 εισιτήρια, όσα δηλαδή τη προηγούμενη χρονιά. Ο στόχος είναι να διατεθούν 320-330 και νομίζω ότι θα επιτευχθεί. Τον Σεπτέμβριο είναι στα σχέδιά μας, να βρεθούμε και σε περιοχές των υπόλοιπων δήμων του Νομού πραγματοποιώντας διάφορα events, έτσι ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα και στους πολίτες εκεί, να προμηθευτούν πιο εύκολα εισιτήρια. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλο το κόσμο για τη συμμετοχή και τη πολύτιμη βοήθειά του».

-Φιλικά θα γίνουν;

«Μέσα στον Αύγουστο θα πραγματοποιηθούν, αν όλα πάνε καλά, τρεις δυνατές φιλικές αναμετρήσεις, όλες στο δημοτικό στάδιο Σπάρτης που είναι επιθυμία και του προπονητή Σωτήρη Αντωνίου. Ο πρώτος φιλικός αγώνας μάλιστα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 13 Αυγούστου στις 17:30 με τον Πανελευσινιακό».