Βαθμολογία

Κορακάκη: «Φτάνει μέχρι εδώ. Ξύπνα!»

Η Άννα Κορακάκη μίλησε για την τεράστια επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το βράδυ της Τρίτης (9/8). Η «χρυσή» πρωταθλήτρια των 25μ. στο αεροβόλο πιστόλι, με δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport24 Radio», εξήγησε πώς βίωσε τον μεγάλο τελικό με τη Γερμανίδα αντίπαλό της.

Αναλυτικά: «Στο 4-6 έλεγα ότι θέλω ένα πόντο για να κερδίσω. Όταν με ισοφάρισε, είπα "Έφτασε η ώρα. Όποια το πάρει τώρα". Ήταν πολύ υψηλού επιπέδου ο τελικός. Η ταχεία βολή μου δεν ήταν καλή και δεν το περίμενα. Δέκα σφαίρες πριν τελειώσει ο αγώνας ήμουν κοντά στο να μείνω εκτός τελικού και είπα "Φτάνει μέχρι εδώ. Ξύπνα".

Μπορώ να πω ότι ήταν πιο εύκολος ο τελικός στα 25μ. γιατί απελευθερώθηκα μετά το χάλκινο μετάλλιο στα 10μ.. Το ότι ειδικά αυτές τις εποχές κάνω χαρούμενους τους Έλληνες και τους προσφέρω ψυχική ανάταση είναι πολύ σημαντικό για μένα.

Πρώτα είναι η οικογένειά μου και μετά αυτό. Δεν θέλω κάτι άλλο. Σε τέτοιες διοργανώσεις, όταν φτάνεις στο βάθρο, όπως έχω ξαναπεί δεν έχει σημασία το χρώμα του μεταλλίου. Χάρηκα όσο και για το χάλκινο».