Βαθμολογία

Δύσκολες ώρες για τον Παναργειακό

Μετά τον Εθνικό Αγιονερίου και την Δόξα Μανωλάδας που δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ακόμα μια ομάδα κινδυνεύει να μην κατέβει στο νέο πρωτάθλημα.

Ο λόγος για την ομάδα του Παναργειακού που βρίσκεται σε αδιέξοδο μιας και ούτε χτες στην 6η κατα σειρά γενική συνέλευση ορίστηκε νέα διοίκηση και η ομάδα περνά δύσκολες ώρες μην γνωρίζοντας τι μέλλει γενέσθαι.

Η τριμελής διοικούσα επιτροπή της πελοποννησιακής ομάδας έβγαλε σχετική ενημερωτική ανακοίνωση για τους φιλάθλους που και εκείνοι με την σειρά τους περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις για την τύχη της ομάδας του Άργους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η τριμελής διοικούσα επιτροπή ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας, πως δυστυχώς ούτε εχθές, στην 6η κατά σειρά γενική συνέλευση ορίστηκε νέα διοίκηση προκειμένου να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου. Οι επιχειρηματίες της πόλης που εμφανίζονταν σύμφωνα με δημοσίευμα έγκυρου τοπικού σαιτ έτοιμοι να διοικήσουν τον Παναργειακο, δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

Δυστυχώς, παιχνίδια στην πλάτη της μεγαλύτερης και ιστορικότερης ομάδας του νομού. Όταν σε προηγούμενη ανακοίνωση μας είχαμε μιλήσει για διεστραμμένα μυαλά, κάποιοι μας είχαν παρεξηγήσει. Τώρα ίσως καταλάβουν και αυτοί. Κάποιοι θέλουν τον Παναργειακό να βολοδέρνει στο τοπικό. Έχουν δύο ημέρες μπροστά τους για να οριστικοποιησουν τη νίκη τους.

Η διορία για υποβολή συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής λήγει την Παρασκευή. Ο Παναργειακός κινδυνεύει για πρώτη φορά στην ιστορία του, να μην κατέβει να αγωνιστεί.