Βαθμολογία

«Διπλό χτύπημα» για Ηλυσιακό

Στις οκτώ μεταγραφές έφτασε ο Ηλυσιακός, ο οποίος μετά τους Γεωργακόπουλο, Καλογιάννη, Σαμιώτη, Γκορόγια, Κωνσταντόπουλο και Μιχαλόπουλο, προχώρησε στην απόκτηση των Γιάννη Κούτρου και Παναγιώτη Ρέβα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ο Ηλυσιακός ΑΟ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κούτρο. Ο Κούτρος αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν στο Φωστήρα, πρίν μετακομίσει στη Νάξο, για λογαριασμό του Πανναξιακού. Ο υψηλόσωμος στράικερ αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιθετική γραμμή της ομάδας μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία!

Ο Ηλυσιακός ΑΟ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Ρέβα. Ο ταχύτατος άσος αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής με την ομάδα του Εορδαϊκού. Ο Ρέβας ξεκίνησε την καριέρα από τις ακαδημίες του Μακεδονικού Κοζάνης, ενώ έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Πτολεμαΐδας, στην ΑΕ Κοζάνης, στον Εθνικό Βατερού και στην Καλαμαριά. Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια του Ηλυσιακού και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες με την κίτρινη φανέλα.»