Βαθμολογία

Στην Κρήτη για τον ΟΦΗ ο Ράντι

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΟΦΗ, ο οποίος ανακοίνωσε την Δευτέρα (9/8) την συμφωνία του με τον Ιμπάν Ράντι. Ο 29χρονος επιθετικός από την Ισημερινή Γουινέα βρίσκεται ήδη στην Κρήτη και την Τρίτη (9/8) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ: «Στο Ηράκλειο βρίσκεται απο το βράδυ της Δευτέρας (8/8) ο Ιμπάν Ράντι, ο οποίος όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ΟΦΗ, την Τρίτη (9/8) το πρωί, θα περάσει απο ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα υπογράψει συμβόλαιο για δυο χρόνια με τον ΟΦΗ.

Ο Ράντι είναι 29 ετών και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά κυρίως στις πτέρυγες. Είναι γρήγορος, έχει καλή τεχνική κατάρτιση και πατάει περιοχή.

Αν όλα πάνε καλά, θα κάνει την Τρίτη (9/8) το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ. Τον Ράντι, για λογαριασμό του ΟΦΗ, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου ο Μηνάς Πίτσος.

Ο Ράντι έχει καταγωγή απο την Ισημερινή Γουινέα, με την οποία είναι και διεθνής, αλλά διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (Ισπανικό), καθώς γεννήθηκε στα Κανάρια Νησιά.

Γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 1987 και  έχει ύψος 1μ77.  Εχει αγωνιστεί στην Ισπανική Λας Πάλμας, ενώ στην Ελλάδα, πέρασε απο τον Φωκικό και τον Ηρακλή Ψαχνών (Β' Εθνική και οι δυο ομάδες). Την τελευταία περίοδο, αγωνίστηκε στον Αρη Λεμεσσού (Α' Κύπρου) και είχε 25 παιχνίδια και ένα γκολ.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Ιμπαν Ράντι με τον Μηνά Πίτσο, στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» κατά την άφιξη του παίκτη στο Ηράκλειο».