Βαθμολογία

Προφυλακιστέος ο 41χρονος στο Κορωπί

Προφυλακιστέος κρίθηκε τη Δευτέρα (8/8) ο 41χρονος που πυροβόλησε μία γυναίκα και τον πατέρα της 26χρονης συντρόφου του, η οποία σκότωσε την πρώην σύζυγό του στο Κορωπί. Ο χήρος απολογήθηκε για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και στη συνέχεια εμφανίστηκε μετανιωμένος για όσα συνέβησαν. «Πάνω απ' όλα κρίμα στη κοπέλα που έφυγε και δεν έφταιγε σε τίποτα», δήλωσε ο κατηγορούμενος κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο.

Και προσέθεσε: «Έχω μετανιώσει παρά πολύ για ότι έχει γίνει. Δεν ήταν καλά η κοπέλα. Ο πατέρας φταίει για όλα. Έκανα λάθος που άφησα τη γυναίκα μου γι’ αυτή την κοπέλα. Ήθελα να επιστρέψω σπίτι μου. Τα είχαμε ξαναβρεί».

Ο Σταύρος Γεωργίου, δικηγόρος του 41χρονου, υποστήριξε ότι ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα την προσωρινή κράτηση του πελάτη του γιατί οι αρχές φοβούνται συνέχεια επιθέσεων.

«Προτιμήθηκε να ηρεμήσει η κατάσταση κάτω στην περιοχή. Εμείς θα επανέλθουμε με αίτηση αποφυλάκισης, κυρίως γιατί πρέπει να μεγαλώσουμε τα παιδιά. Δεν μπορούν να μεγαλώσουν στο περιβάλλον που εξέθρεψε ένα δολοφόνο. Ο πελάτης μου δεν έχει κοιμηθεί πέντε μέρες. Έχει ανησυχία», ήταν τα λόγια του.