Βαθμολογία

Ματσάρα στο πόλο και Σερβία - Ελλάδα 9-9

Ύστερα από ένα εκπληκτικό παιχνίδι που κράτησε κομμένη την ανάσα σε όσους το παρακολούθησαν η Εθνική πόλο των ανδρών μετά την νίκη απέναντι στην Ιαπωνία πανηγύρισε σήμερα την ισοπαλία με σκορ 9-9 κόντρα στην πανίσχυρη Σερβία.

Οι Έλληνες παίκτες θα μπορούσαν να έχουν πάρει ακόμα και την νίκη, αλλά στον αντίποδα θα μπορούσαν να έχουν ηττηθεί μιας και οι Σέρβοι λίγα λεπτά πριν την λήξη πήραν προβάδισμα με 9-8 πριν ισοφαρίσει για την Εθνική στο τελικό 9-9 ο Φουντούλης που πέτυχε και τα τέσσερα από τα εννιά τέρματα της Εθνικής.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε πολύ δυνατά πέρνωντας προβάδισμα με 1-4 και 3-6 με τους Σέρβους να μειώνουν στο 5-6. Παρα την μείωση του σκορ η ελληνική ομάδα ξαναπήρε το προβάδισμα με 6-8, αλλά ένα μπλακ άουτ έφερε τους αντιπάλους μας μπροστά με 9-8 και το φάσμα της ήττας ορατό.

Τελικώς ένα λεπτό πριν την λήξη του αγώνα ο Φουντούλης πέτυχε το τέρμα που έφερε το ματς στα ίσια με τις δυο ομάδες να ολοκληρώνουν τον αγώνα στην ισοπαλία με σκορ 9-9.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-2, 4-3, 4-2

Σερβία (Ντέγιαν Σάβιτς): Γκόσκο Πιέτοβιτς, Μάντιτς (1), Γκόκιτς, Ραντέλοβιτς, Τσουκ (1), Ντούσκο Πιέτοβιτς, Νίκιτς (1), Άλεκσιτς (1), Γιάκσιτς (1), Φιλίποβιτς (2), Πρλαίνοβιτς (1), Στέφαν Μίτροβιτς (1), Μπράνισλαβ Μίτροβιτς

Ελλάδα (Θεόδωρος Βλάχος): Φλέγκας, Μυλωνάκης , Δερβίσης, Γεννηδουνιάς (1), Φουντούλης (4), Ποντικέας (1), Αφρουδάκης, Δελακάς, Μουρίκης, Κολόμβος (1), Γούνας, Βλαχόπουλος (2), Γαλανόπουλος.