Βαθμολογία

Από τον Πανιώνιο στον ΑΟ Χαλκίς ο Μήτκας!

Αριστερό μπακ με παραστάσεις από την Α΄εθνική απέκτησε ο ΑΟ Χαλκίς με την έλευση του Σταύρου Μήτκα. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής (1/1/96) ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και ήταν μέλος της Κ-20 των «ερυθρόλευκων». Στη συνέχεια αγωνίσθηκε δυο σεζόν στη Β΄ εθνική με Αστέρα Μαγούλας (13-14) και Φωστήρα (14-15), πριν πάρει μεταγραφή για τον Πανιώνιο όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2015 μέχρι τη σεζόν τελείωσε

Σύμφωνα με το eviagoal, παρότι ο Μήτκας είχε προτάσεις από το εξωτερικό το ασφυκτικό πρέσινγκ του Γιώργου Στούπα απέδωσε και ο παίκτης υπέγραψε στους «νερατζούρι» όπου τίθεται στη διάθεση του Τίμου Καβακά και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ακραίο μπακ με αξιοπρόσεκτη πορεία και που έχει αγωνισθεί ξανά στη Γ΄εθνική τη σεζόν 12-13 στη Μαγούλα.

Η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς κινείται πολύ έντονα, έχει επαφές με μεταγραφικούς στόχους που έχει ξεχωρίσει και ατζέντηδες που προτείνουν παίκτες και μέχρι τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν επιπλέον αποκτήσεις ποδοσφαιριστών. Πάντως όλα δείχνουν πως δημιουργείται μια ομάδα που ξεκάθαρο στόχο έχει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα.