Βαθμολογία

Δυο μεταγραφές για τον ΑΟ Καρδίας

Σε δυο μεταγραφές προχώρησε σήμερα η ομάδα του ΑΟ Καρδίας με την μακεδονική ομάδα να έρχεται σε συμφωνία με τους Θάνο Μήτσιο και Θεόδωρο Πιαστόπουλο.

Οι δυο νεαροί ηλικίας 20 ετών και οι δυο θα ενισχύσουν τον σύλλογο στην Γ' Εθνική, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι φοιτητές στην Θεσσαλονίκη όπου είναι και η έδρα της ομάδας.

Ο Μήτσιος είναι στα ΤΕΦΑΑ και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, ενώ ο Πιαστόπουλος είναι στη Νομική και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης:

«Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Θάνο Μητσιό. Γεννήθηκε το 1996 στη Καβάλα όπου και έμαθε ποδόσφαιρο στην ιστορική ομάδα. Στην συνέχεια μετεγγράφηκε στον Αγροτικό Αστέρα και πέρσι αγωνίστηκε στη Γ Εθνική με τον Εθνικό Αγιονερίου. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου και είναι φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ.

Επίσης για την ομάδα μας θα παίξει φέτος και ο Θόδωρος Πιαστόπουλος. Γεννήθηκε το 1996 και έμαθε ποδόσφαιρο στον Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου και αγωνίστηκε στην Κ20 καθώς και στην Κ20 της Επανωμής. Πέρσι έπαιξε στην Γ εθνική και τον Αχέροντα Καναλακίου. Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και είναι φοιτητής της Νομικής.

Τους καλωσορίζουμε και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».