Βαθμολογία

Ερασιτεχνική Παναχαϊκή: «Η Παναχαϊκή ξανάρχεται πιο δυναμικά από ποτέ»

Στην έκδοση ανακοίνωσης όπου και ενημερώνει ότι έχουν δοθεί προφορικές διαβεβαιώσεις, και πως σύντομα θα είναι επίσημο, ότι δεν θα επωμιστεί τα χρέη του παρελθόντος, προέβη η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή.

«Η Π.Γ.Ε είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους χιλιάδες κοκκινόμαυρους φίλους και το φίλαθλο κοινό εν γένει, ότι ο αγώνας για ισότιμη μεταχείριση της ομάδος μας  αντιμετωπίσθηκε άμεσα  από την πολιτική ηγεσία και βαίνει προς ολοκληρωτική δικαίωση. Μας έχουν δοθεί ήδη προφορικά διευκρινήσεις από κυβερνητικούς παράγοντες, επιπλέον δε έχουν γίνει και ενέργειες  από τους ίδιους ώστε να ξεκαθαρισθεί  εντελώς ότι η ομάδα μας όταν επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες θα είναι χωρίς χρέη, όπως όλες οι άλλες ομάδες που υποβιβάσθηκαν. Με αυτές τις ενέργειες και πρωτοβουλίες , που αποδίδουν ισοτιμία και δικαιοσύνη,  ανοίγει ο δρόμος της αναγέννησης για την δοκιμασμένη τα τελευταία χρόνια Π.Γ.Ε.

Παράλληλα το εγχείρημα της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ είναι ζωντανό και το εμπόδιο αυτό στον δρόμο της ανασύστασης μιας ισχυρής Παναχαϊκής αποτελεί κατά πάσα πιθανότητα παρελθόν. Οι διαβεβαιώσεις που μας εδόθησαν από υπεύθυνους κυβερνητικούς αξιωματούχους -που είναι αξιόπιστοι- είναι ότι οποιαδήποτε ασάφεια  των κειμένων διατάξεων  αφήνει έκθετη σε χρέη την Π.Γ.Ε.   θα αποσαφηνισθεί  υπέρ αυτής άμεσα και το αργότερο  έως το τέλος Αυγούστου.

Η Π.Γ.Ε θα ήθελε να ευχαριστήσει δημοσίως τον Αχαιό διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Επικρατείας κ. Παναγιώτη Σκούτα για την προσοχή, τις παρεμβάσεις και τον συντονισμό των ενεργειών, τους Βουλευτές και παράγοντες της Αχαίας καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες  του Υπ. Αν.,  που προώθησαν το δίκιο της ομάδος μας στην πολιτική ηγεσία καθώς και την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την υπευθυνότητα, την μαχητικότητα και την ψυχραιμία που επέδειξε σε ένα απ’ τα πρώτα  εμπόδια .    

Η Παναχαϊκή ξανάρχεται πιο δυναμικά από ποτέ.

Μαζί μας θέλουμε όλη την Πάτρα και την Αχαία.

Μαζί όλοι θα καταφέρουμε το όνειρο «Παναχαϊκή στην Α Εθνική με έδρα την Αγυιά» να γίνει πραγματικότητα όσο γίνεται συντομότερα».