Βαθμολογία

Συμφώνησε με Πανσερραϊκό ο Διλμπέρης

Την τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού αναλαμβάνει εν τέλει ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Στο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε με τον επικεφαλής των Σερραίων Χρήστο Κοράκη, εκτός από την επίτευξη της συμφωνίας, πραγματοποιήθηκε συζήτηση και για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μέχρι στιγμής στο ρόστερ της ομάδας, έχουν έρθει σε συμφωνία προκειμένου να συνεχίσουν και την νέα σεζόν, οι Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Τσιμίκας, Ρούτσης, Καψάλης, Ανδρέου, Τσομαχασβίλι και Μέλκας.

Από εκεί και μετά σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sport Day, τα «λιοντάρια» φέρονται να έχουν στην μεταγραφική τους λίστα τον μεσοεπιθετικό Γιώργο Ιορδανίδη.

Ως κλεισμένος φέρεται ο αμυντικός Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης, ενώ στα υπόψη είναι και η περίπτωση του Αλέξανδρου Τσούτση που πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλων Καλαμαριάς και τα Χανιά, αλλά και παικτών των οποίων τα ονόματα τους δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Όσον αφορά τα της προετοιμασίας, πρόθεση της διοίκησης, αλλά και του προπονητή, είναι να ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα η προετοιμασία, ενώ μεταξύ άλλων εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτή να γίνει στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.