Βαθμολογία

Ανανεωμένο και εύχρηστο το νέο athleticlarissa.gr

Σε λίγες εβδομάδες ξεκινά η νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2016-2017 και το athleticlarissa.gr εδώ και λίγες ώρες εμφανίζεται στους υπολογιστές σας και στα κινητά σας πολύ ανανεωμένο και σίγουρα περισσότερο εύχρηστο! Η αγάπη σας ήταν αυτή που μας οδήγησε να κάνουμε αυτή την αλλαγή ώστε να παρουσιαστούμε και εμείς πανέτοιμοι στα νέα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας.

Το ανανεωμένο athleticlarissa.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των χιλιάδων επισκεπτών του που καθημερινά μας έχουν αναδείξει στα κορυφαία αθλητικά site της Ελλάδας.

Πολύ πιο όμορφο, αλλά και απλό εμφανίζεται στις οθόνες σας το athleticlarissa.gr. Στην αρχική σελίδα μας μπορεί κάποιος να δει τα πέντε βασικά μας θέματα που αποτελούν και τον «σαλόνι» του athleticlarissa.gr.

Από εκεί και πέρα ΑΕΛ και Απόλλων Λάρισας έχουν σίγουρα τον δικό τους ξεχωριστό χώρο. Ειδήσεις από την Σούπερ Λίγκα, τη Β’ και Γ’ Εθνική, τα διεθνή, αλλά και πολλές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Όσον αφορά τα τοπικά πρωταθλήματα της Λάρισας θα είναι στις αντίστοιχες ενότητες και σίγουρα θα παρουσιάζονται εντελώς διαφορετικά τα θέματα και επιλεκτικά…

Επίσης θα υπάρχει αναφορά στο μπάσκετ της πόλης μας, το βόλεϊ καθώς και σε υπόλοιπα αθλήματα. Αποκλειστικές συνεντεύξεις, άρθρα και άλλα πολλά στο ανανεωμένο athleticlarissa.gr που λειτουργεί πλέον με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ωρο από μια δυνατή ομάδα που έχει συγκροτηθεί για όλους εσάς.

Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε παρά να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την μεγάλη σας αγάπη όλα αυτά τα χρόνια και σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά με σκοπό να σας ενημερώνουμε έγκαιρα και έγκυρα μετά από τόσα χρόνια που έχουμε «χτίσει» μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ μας…

Athleticlarissa.gr