Βαθμολογία

Υπογράφει στην Καλλονή ο Παραϊμπα

Στη Μυτιλήνη βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Άντερσον Παραϊμπα, προκειμένου να τελειώσει το θέμα της μεταγραφής του στην Καλλονή και επίσημα.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής διαμένει από σήμερα (07/08) στο νησί, μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Λέσβιους και την Δευτέρα (8/8) να ενσωματωθεί στην αποστολή για τα φιλικά τα οποία θα δώσει το συγκρότημα του Βορείου Αιγαίου στην Κύπρο.

Από εκεί κι έπειτα εκτός από τον Λατινοαμερικάνο, ο οποίος την περυσινή σεζόν, αγωνιζόταν σε Νόβο Χαμπούργκο και Μπόα και στο παρελθόν σε Σπορτ Ρεσίφε, Καμπινένσε, Σαλγκουέιρο, ABC και Αλαγκοάνο, στο δυναμικό των νησιωτών αναμένεται να ενταχτεί και ο Ρουμάνος Λουσιάν Μπουρντογιάν, ο οποίος θα βρίσκεται στην Κύπρο προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του, καθώς επίσης και έναν Κύπριο αμυντικό χαφ με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία.

Όσον αφορά την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Μεγαλόνησο, σ΄αυτή ο Γιώργος Βαζάκας έχει συμπεριλάβει 18 παίκτες, ενώ εκτός έχει τεθεί ο Κώστας Μανιάτης, ο οποίος δεν έχει υπογράψει ακόμα με την ΑΕΛΚ.