Βαθμολογία

Φύτρος και φιλικά για τον Εθνικό

Κάτοικος Πειραιά θα είναι από την νέα σεζόν ο Σόλωνας Φύτρος.

Ο 21χρονος ακραίος επιθετικός ο οποίος την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Αγία Παρασκευή, ήρθε σε συμφωνία με τους «κυανόλευκους» στους οποίους θα αγωνίζεται για τον επόμενο έναν χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στον Εθνικό μας θα συνεχίσει την καριέρα του ο ακραίος επιθετικός Σόλωνας Φύτρος.

Ο 21χρονος άσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αγία Παρασκευή ενώ έχει αγωνιστεί και  στον Πανθηραϊκό τον οποίο θα βρει και αντίπαλο του στις 10 του μηνός στο πρώτο φιλικό της νέας σεζόν. Ο Φύτρος είναι 21 ετών και αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Εχει περάσει και από την Κ 20 του Εργοτέλη και από τον Θρίαμβο Αθηνών και τα Σούρμενα,  ενώ σε ηλικία 17 ετών έζησε την εμπειρία της Λίβερπουλ στην οποία πήρε μέρος σε κάποιες προπονήσεις ύστερα από κλήση των Άγγλων που τον είχαν παρακολουθήσει σε τουρνουά.»

Όσον αφορά τα αγωνιστικά η διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου, μέσω ανακοίνωσης της, έκανε γνωστά τα φιλικά τα οποία θα δώσει η ομάδα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Εθνικός βρίσκεται ήδη στην πρώτη εβδομάδα προπονήσεων στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την ερχόμενη σεζόν και το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.  Ο κόουτς Γεωργούλης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα στα φιλικά που θα δώσει η ομάδα μας μέσα στον Αύγουστο αλλά και στις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών:

Πανθηραϊκός 10/8 17:00 (Γήπεδο Μοσχάτου)

Ηλυσιακός 20/8 (Γήπεδο Ζωγράφου)

Χαϊδάρι 27/8 (Γήπεδο Χαϊδαρίου)

Μοσχάτο 3/9 (Γήπεδο Μοσχάτου)

Για τις ώρες διεξαγωγής των επόμενων φιλικών, μετά από αυτό με τον Πανθηραϊκό, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση τις επόμενες ημέρες».